21st oct.

Vă invit să ne vedeți la TVH, în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00

Poate aţi văzut ceva mişcări de trupe în ultima vreme, legate de o nouă emisiune a cărei protagonişti şuntem noi, bloggerii din Kooperativa 2.0. Concret, începând de sâmbăta trecută, în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00, gaşca de simpatici de la Kooperativa 2.0 are o emisiune dedicată la televiziunea TVH, disponibilă în grila oricărui provider de cablu TV.

TVH

Aşadar, 40 de minute, în fiecare sâmbătă, despre noi, despre proiectele noastre, despre Kooperativa 2.0. Dacă îţi doreşti să vezi despre ce e vorba, prima emisiune o poţi vedea mai jos. Suntem la început, am avut emoţii, aşa că te rog să ne scuzi ezitările şi stângăciile.

Sâmbăta asta, pe TVH, de la aceeaşi oră 15.00, poţi vedea o nouă emisiune. Dacă eu nu am apărut foarte mult în prima, stai liniştit, că o să tot apar în următoarele. Filmăm, ne pregătim de multe săptamâni şi s-a adunat material mult şi de calitate. Aşa că, stai pe aproape, să ne vezi la lucru!

Orice feed-back e binevenit. Orice recomandare ne ajută. Nu suntem profesionişti în ale televiziunii, dar o să vedeţi că suntem noi, autentici şi haioşi.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.