20th oct.

Prima conferință organizată de mine a fost un succes

Am încercat să evit să scriu aici despre una dintre cele mai mari realizări profesionale – conferinţa Social Media Trends din cadrul evenimentul Buyer Point International – ce a avut loc ieri. N-am scris nimic despre pregătiri, despre aşteptări. Nimic. Ca idee, nici măcar n-am şheruit pe Facebook articolele www.BricoRetail.ro.

Poate din teamă ca lucrurile să nu fie ok, poate din superstiţie…Am vrut mai întâi să se întâmple, să fie totul ok şi apoi să mă descarc. Recunosc, nici nu prea am mâncat zilele astea, înainte şi în ziua evenimentului şi am avut emoţii mari.

Pe scurt, în acest an, pe lângă evenimentul clasic Buyer Point International, un eveniment B2B dedicat industriei DIY, aflat la a doua ediţie în România, mi-am propus să organizez o conferinţă cu subiecte de pe această nişă dar să adaug şi câteva ingrediente din Social Media, cu suportul colegilor din Kooperativa 2.0.

Conferinţa Social Media Trends

Astfel, pentru prima oară mi-am asumat o conferinţa de cca 3 ore, cu 6 speakeri invitaţi, cu teme care am vrut să fie interesante şi să stârnească interesul în industrie, cu oameni care să aibă ceva de spus şi de la care audienţa să înveţe lucruri. Asta a fost provocarea pe care mi-am dat-o acum vreo 2 luni, ăsta a fost pariul cu mine, iar acum, odată ce am trecut prin foc şi sabie cu bine, pot să spun că am un sentiment de satisfacţie cât China şi o dorinţă să repet figura.

Aici sunt principalele date ale conferinţei, dacă sunteţi curioşi 🙂

Feed-back-urile celor prezenţi şi cu care am reuşit să stau de vorbă după conferinţă au fost bune, la fel al colegilor din Kooperativa 2.0 care m-au susţinut, astfel că acest „exerciţiu” a fost mai mult decât util pentru toţi şi, cine ştie, poate facem ceva similar şi pe viitor.

Aşa că le mulţumesc colegilor de la BricoRetail.ro, colegilor de la Kooperativa 2.0,, le mulţumesc celor de la Collins, partenerii din Italia cu care lucrez deja de aproape 2 ani şi cu care vom continua parteneriatul strategic, le mulţumesc speakerilor şi le mulţumesc celor care au venit să ne vadă conferinţa. A fost o experienţă unică şi din care am învăţăt o grămadă de lucruri.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.