14th oct.

Câteva recomandări de speakeri de la Zilele Biz, un eveniment foarte drag mie

Multe dintre evenimentele organizate de Revista Biz îmi sunt dragi dar unul mi s-a lipit de suflet încă de pe vremea când tânjeam să intru şi eu în circuitul evenimentelor care erau promovate prin online, adică la începuturile mele legate de online, acum vreo 8 ani.

E vorba de Zilele BIZ, un eveniment B2B maraton care se întinde pe parcursul unei săptămâni, de luni şi până vineri, exact pe calapodulul antreprenorilor, al managerilor din companii şi al celor pasionaţi de inovaţii, marketing şi publicitate.

Zilele Biz

Astăzi, Zilele Biz este cel mai puternic eveniment business-to-business din România, iar anul acesta împlineşte 15 ani de la lansare. Conferinţa reuneşte, ca de fiecare dată, cinci domenii de business – Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media & Marketing şi se va desfăşura în perioada 14 – 18 noiembrie la Hotel Novotel, Bucureşti. AICI puteţi să studiaţi programul şi speakerii.

Apropos de speakeri, haideţi să vă spun câte ceva despre cei pe care îi cunosc, iar cu ocazia asta vi-i şi recomand:

Una dintre zilele care îmi plac în mod deosebit este cea de luni, dedicată Antreprenoriatului.

Aici îi recomand pe Iulian Stanciu, CEO eMAG, un exemplu foarte bun de cum poţi să dezvolţi un business de aici, din România, şi să ajungi să fii cel mai mare magazin online din Regiune (lider în România, Ungaria şi Bulgaria si numărul 2 în Polonia) şi pe Claudiu Vrânceanu, secretar de stat in Ministerul Economiei, Comerţului si Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, fost redactor şef la Wall-Street, de unde îl şi cunosc şi care prin entuziasmul său a adus un aer proaspăt în guvern.

Pentru aceeaşi zi de luni, vi-l recomand şi pe Vlad Hâncu, partener Shoteria,unul dintre cei care au introdus un concept incredibil de simplu şi de eficient şi pe care am avut ocazia să-l „testez” de câteva ori. Aşadar ştiu despre ce vorbesc. Dar mai multe detalii aflaţi luni, 14 noiembrie.

în ziua de mati, ziua Inovaţiei, în primul rând vi-l recomand pe tizul şi prietenul meu Claudiu Butacu, de la EFdeN, cel care a iniţiat şi conduce un proiect inedit de casă pasivă, o casă solară inteligentă, eficientă energetic și prietenoasă cu mediul despre care am mai scris aici.

Din ziua de miercuri, cea dedicată Managementului sau ziua corporaţiştilor, cum îmi place să-i zic, vă recomand un om cu care am rezonat încă de la începuturile mele în online si care m-a inspirat de multe ori – Madalina Uceanu, Managing Partner CareerAdvisor.

Ziua de joi este ziua dedicată proiectelor de CSR, iar un proiect de care m-am ataşat încă de la prima sa ediţie este Let’s Do It, Romania! Anca Banita, manager de comunicare, Let’s Do It Romania, va vorbi la Zilele Biz. Ea este unul dintre oamenii care nu doar că a crezut cu consecvenţă în această cauză dar a şi adunat oameni frumoşi în jurul acestui proiect, de-a lungul timpului.

Ultima zi, cea dedicată Media şi Marketingului, este cireaşa de pe tort, ca la fiecare ediţie, ziua în care sala devine neîncăpătoare.

Anca Ungureanu, Head of Identity & Communication, UniCredit Bank, o persoană care atunci când vine vorba de management îmbină foarte natural blândeţea cu mâna forte şi tenacitatea şi împleteşte la fel de bine jobul cu pasiunea pentru artă.

Pe Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director, Pernod Ricard Romania, l-am văzut în puţine ipostaze legate de jobul său dar ştiu că are un mod foarte simplu în care explică lucrurile foarte complicate şi e un om de la care ai foarte multe de învăţat.

Să nu uit de nebunul frumos Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer of Critical Thinking, Maastricht School of Management Romania, moderatorul primei dezbateri de vineri, cel care o să vă provoace în mod foarte inteligent să vă hotarâţi de partea cui sunteţi: TV-ul sau Facebook Ads-ului, după un model pe care l-am experimentat şi eu dar cu partida dintre Facebook şi No Facebook.

Toate zilele au teme interesante. Intraţi  AICI pe program şi vedeţi ce vi se potriveşte. Oricum ar fi, dacă vă hotărâţi să mergeţi, vă puteţi înregistra pe pagina dedicată a evenimentului Zilele Biz..

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.