13th oct.

Nissan Navara. Am trecut la lucruri grele – episodul 26 din #masinadefamilie

Înainte de toate, o să las poza asta aici:

Nissan Navara

De-asta zic că am trecut la lucruri grele, la camionete. Astfel, Nissan NP300 Navara este primul pick-up din proiectul #masinadefamilie, un model cu bena acoperită ce promite un spaţiu de depozitare enorm, cum nu am mai avut niciodată. Fără hard-top, adică partea care acoperă bena, capacitatea de încărcare este 1.166 litri, iar dacă includem şi Hard-top-ul, capacitatea aproape se dublează.

Modelul pe care l-am ridicat azi de la Nissan Romania este Nissan NP300 Navara Duble Cab, nivel de echipare TEKNA, motor diesel de 2,3 litri şi 190 CP, tracţiune integrală şi cutie automată cu 7 trepte.

Ca idee, cu acest monstru de 2 tone, 5,1 metri lungime şi 2,1 metri lăţime, putem tracta, în caz că ne trebuie, vreo 3,5 tone sau putem să-l încărcăm cam cu 1 tonă de bagaje. Nu cred că o să tractăm ceva dar o să-l chinuim un pic pe nişte drumuri mai greu accesibile. Avem şi cauciucuri noi de iarnă, iar în ceea ce priveşte portbagajul, o să vedem dacă ne ajunge 🙂

Cu toate astea, noul Nissan Navara are toate elementele tehnologice de ultimă generaţie pe care le-am întâlnit la modelele Nissan testate până acum, de la Micra la X-Trail. Dacă mai adăugăm tradiţia şi expertiza Nissan – primul pick-up Nissan a fost construit acum 81 de ani – putem spune că în acest test o să avem un partener de încredere la drum.

Ah, şi ce drumuri ne aşteaptă…

Ne puteţi urmări pe Facebook şi Instagram!

Test anterior, episodul cu numărul 25: Mercedes-Benz GLA. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie tocmai a câştigat locul 2 la Webstock Awards, cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 26 este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media), Nissan şi Central Plaza Hotel din Piatra Neamţ.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.