Webstock
23rd sept.

Ne vedem peste fix o săptămână la Webstock, cel mai mare eveniment de Social Media

Mai e fix o săptămână până la cel mai mare eveniment de Social Media din România, Webstock 2016, organizat cu consecvenţă de 9 ani de către Evensys. Conferinta are loc pe 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel şi va cuprinde atât dezbateri şi prezentari, cât si gala de premiere Webstock Awards.

1

Apropos de gala de Premiere Webstock Awards, este pentru prima oară când aplic şi eu pentru Premiile Webstock, la secţiunea Bloggers Projects, cu proiectul #masinadefamilie. Aici puteţi vedea proiectele înscrise, a căror jurizare s-a încheiat pe 21 septembrie. Deci, deja se cunosc câştigătorii.

Gala Webstock Awards va avea loc pe 30 septembrie de la ora 19.00, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an.

De asemenea, va fi anunţată şi Personalitatea Online a Anului, acea persoană care s-a remarcat prin proiectele sale pe Internet, dar şi in offline, care şi-a construit o comunitate puternică si care are un impact vizibil asupra urmăritorilor săi. Votul pentru nominalizaţii la acest titlu este public şi poate fi efectuat de oricine, accesând site-ul: , până azi, pe 23 septembrie.

Dar până la Gală, va avea loc conferinţa ce va fi organizată în două sesiuni axate pe temele: My Story şi The Present is Visual şi în 6 conferinţe paralele, gândite se desfăşoare fie sub formă unor discuţii libere, fie a unor prezentări susţinute de speakeri. Temele acestor micro-evenimente care vor avea loc în paralel, dupăamiază, sunt: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation şi Online Communication.

Apropos de speakeri, printre aceştia se numără: Marian Godina; Alexandru Tomescu; Adi Hadean; Dana Rogoz; Sorin Onisor; Matei Dima; Bianca Adam; Costin Cocioaba; Irina Alexandru;  Geanina Staicu-Avram; Lucian Mindruta; Vlad Petreanu. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Ultimele locuri la eveniment pot fi rezervate direct pe site.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.