23rd sept.

Mercedes-Benz GLA și un nou episod din #masinadefamilie

După o pauză de 2 luni, în principal „din cauză” de vacanţă, iată că reiau proiectul #masinadefamilie cu un model pe care mi-l doream de mult să îl conduc – Mercedes-Benz GLA – în episodul cu numărul 25.

Mercedes-Benz GLA

Concret, este vorba de Mercedes-Benz GLA 200 d 4MATIC, motorizare diesel de 2.143 cc, 136 CP, cutie automată şi tracţiune integrală pe care am ridicat-o de la Ţiriac Auto. E prima oară când iau o maşina în teste de la ei, modelele anterioare de Mercedes-Benz luându-le direct de la reprezentanţă.

Am mai avut 3 modele Mercedes-Benz până acum în proiect: de la maşina targetată ca fiind de familie – clasa B, cu un episod cu 2 maşini, la Clasa V, primul MPV din proiect, până la GLE SUV, o bucurie de maşină pe care am condus-o în martie anul acesta.

Revenind la GLA, crossoverul care se aude că are cel mai bun coeficient aerodinamic din segmentul său, promite o experienţă de condus dinamic la care adaug performanţele şi eficacitatea transmisiei 7G-DCT cu o cutie automată de viteze în 7 trepte pe care am apreciat-o de fiecare dată la modelele Mercedes-Benz.

Cu vremea se pare că ţine cu noi, ne aşteaptă un week-end interesant de care mi-a fost realmente dor cu o deplasare pe care fetele abia o aşteaptă şi ele.

Test anterior, episodul cu numărul 24: Citroen C4. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie, episodul 25, este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media) şi Ţiriac Auto.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.