19th sept.

7 prejudecăți ale femeilor despre bărbați

Zilele acestea, am primit o provocare de la WatchShop prin care trebuie să menţionez 7 prejudecăţi ale femeilor despre bărbaţi. Aşa că, mi-am dat cu părerea:

  1. bărbaţii sunt mai curajoşi decât femeile. No way! E doar o aparenţă. Serios. Aşa ne fac ele să credem, să aibă un sentiment mai mare de siguranţă dar realitatea din teren arată că de multe ori femeile „sparg valurile”.
  2. bărbaţilor le lipseşte intuiţia. Este vorba despre proverbiala intuiţie feminină despre care ele, doamnele, zic că doar ele o au, iar nouă, bărbaţilor, ne lipseşte cu desăvârşire, ba chiar suntem varză la capitolul ăsta. Oare aşa este?
  3. bărbaţii beau mai mult decât femeile. În medie, poate aşa e. Nu am citit studii recente pe subiect dar eu mă îndoiec serios de treaba asta. Cred că diferenţa la capitolul ăsta e dată doar de faptul că femeile se duc la culcare imediat ce le-a luat de cap, pe când bărbaţii ţin să se dea în spectacol un pic 🙂
  4. bărbaţii se gândesc mai mult la sex decât femeile. Poate după ce trec pe la punctul 3 dar în rest e doar un mit
  5. femeile cred că ştiu tot timpul ce gândesc bărbaţii. Aici mă refer la cupluri care se cunosc de ceva vreme. Cu alte cuvinte, au senzaţia că ne citesc gândurile sau ceva şi ne judecă înainte să deschidem gura.
  6. doar femeile pot să facă mai multe lucruri în acelaşi timp. Şi Napoleon ce ar zice de treaba asta? Eu cred că să fii multitasking ţine doar de propriile abilităţi şi de dorinţa de a încerca, nu de sex.
  7. barbaţii sunt mai puţin sensibili decât femeile. Sau vorba cântecului „Şi bărbaţii plâng câteodată….”Eu cred că bărbaţii nu arată. Nu vor să arate emoţia de frică să nu fie catalogaţi ca slabi de înger.

Concluzie: astea sunt doar nişte etichete aplicate bărbaţilor de către femei care nu fac bine la relaţie. Nu că noi nu am avea ceva prejudecăţi…Împortant e să nu le iei prea tare in serios şi să poţi chiar face haz de ele.

Azi, 19 septembrie, WatchShop, cel mai mare magazin online cu ceasuri originale, împlineşte 7 ani de la înfiinţare. De aici şi analogia cu cele „7 prejudecăţi ale femeilor despre bărbaţi” cu care m-am căznit eu pe aici. Ia să vedem câte cititoare mă părăsesc după acest articol ? 🙂

Comments (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.