13th sept.

Detalii despre NARATIV – festivalul pentru copii care promovează cititul de plăcere

Mă gândeam la ale mele fete şi le comparam – nu fac chestiunea asta, în general – cum au deprins ele cititul, cât de repede s-a prins de fiecare dintre ele chestiunea cu cititul cărţilor. Ana, cea mare, abia a aşteptat să treacă de la a asculta poveştile (mele) la a le citi singură, pe când cea mică, Sara, tot ar vrea să prelungească perioada asta de ascultat poveşti. Si încă o mai face 🙂

Narativ

Fie că eşti un cititor, indiferent de vârstă, fie că eşti doar un ascultător şi nu ai ajuns încă la vremea cititului, există un festival care pune pe toată lumea la treabă şi propune ateliere interactive, conferințe și spectacole special pregătite de către specialiști în educația nonformală și psihologia copilului.

Este vorba despre NARATIV.

A doua ediție a festivalului de lectură NARATIV, un festival dedicat în principal copiilor cu vârste între 3 și 14 ani, va avea loc în week-end-urile 24-25 septembrie și 1-2 octombrie 2016, la Școala Centrală din București (Strada Icoanei, nr. 3-5).

Participarea la Festival se face în baza înscrierii pe site-ul www.narativ.ro, unde puteți găsi detalii despre calendarul complet al activităților și locurile disponibile pentru fiecare atelier.

Inițiativa NARATIV vine din partea Asociației Curtea Veche, ca urmare a statisticilor îngrijorătoare privind gradul scăzut de lectură și de înțelegere a textelor în rândul elevilor din România. Evenimentul are și o componentă caritabilă, sumele donate către Asociație susținând realizarea de donații de carte și cluburi de lectură în mediile defavorizate.

Proiectul NARATIV este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și realizat cu sprijinul Kaufland România.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.