30th aug.

De ce merită să participi la Webstock?

Mai e fix o lună până la Webstock, cel mai mare eveniment de Social Media din România, organizat cu consecvenţă de 9 ani de către Evensys. Astfel, pe 30 septembrie, în acelaşi loc  – JW Marriott Bucharest Grand Hotel – îşi dau întâlnire oameni din comunicare (agenţii sau branduri), din advertising şi bloggeri.

WebstockEvenimentul include, ca în fiecare an, Conferinţa Webstock, alături de cele 3 workshop-uri şi Premiile Webstock, eveniment care premiază cele mai creative şi inedite proiecte şi campanii în social media, produse în Romania în ultimul an.

E prima oară când aplic şi eu pentru Premiile Webstock, la secţiunea Bloggers Projects, cu proiectul #masinadefamilie. Nu ştiu dacă proiectul meu va ajunge să fie nominalizat în finala din 30 septembrie dar am zis să-mi încerc norocul, fiind un proiect unic şi care aduce valoare.

În acest an, va fi a 5-a ediţie consecutivă de Webstock la care merg, fiind unul dintre marile repere din zona Social Media, alături de ediţiile bianuale ale taberei de Social Media organizate de Revista BIZ, evenimente de la care nu ai voie să lipseşti dacă vrei să comunici eficient pentru brandul tău (corporate sau personal).

De ce merită să participi la Webstock?

Ca om de comunicare care vrei să foloseşti şi canalul de Social Media – ştiu, poate părea târziu că abia acum te gândeşti la lucrul ăsta, în 2016 dar nu e – aceasta este una dintre cele mai potrivite ocazii să vezi concret exemple de campanii de succes şi să te gândeşti la ce s-ar potrivi pentru tine, să cunoşti oameni specializaţi pe anumite segmente din Social Media (Facebook, LinkedIn, blogging) si să fii acolo, într-o comunitate formată din Bloggeri, Agenţii şi Companii care se cunosc şi lucrează împreună.

Acesta a fost mesajul meu de fiecare dată cănd am recomandat evenimentul Webstock, mai ales către companii, către branduri. Şi ştiu câteva companii/ branduri care se codesc să vină de foarte multă vreme la astfel de evenimente din motive care îmi scapă.

Webstock 2016 – Înregistrarea la eveniment se poate face AICI.

Ne vedem pe 30 septembrie!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.