19th aug.

Pete și Dragonul, un film de vizionat cu întreaga familie

Ieri am fost, alături de ai mei, la avanpremiera filmului Pete şi Dragonul, o producţie autentică Disney care nu mai are nevoie de alte prezentări, un film plin de imaginaţie şi de fantezie care te destinde şi care merită vizionat cu toată familia, chiar dacă unii dintre cei mici vor da un pic apă la bobocei.

Pete și DragonulMesajul filmului, chiar dacă este un clişeu, este unul educativ, mai ales pentru cei mici şi rămâne un subiect de actualitate: natura trebuie păstrată aşa cum e şi orice intervenţie asupra ei o poate strica iremediabil. Ori natura, în cazul de faţă reprezentată de o minunată pădure, este una marca Disney, cu peisaje care se întrec în frumuseţe.

Actorul, copilul Oakes Fegley, cel care interpretează personajul principal Pete, face tot filmul, un copil foarte carismatic şi expresiv şi foarte frumuşel – oacheş, după cum îi e şi numele. Iar despre Eliot, „temutul” dragon verde, ce să zic? E un personaj extrem de simpatic de care te vei îndrăgosti imediat.

Printre alţii, marele actor Robert Redford face parte din distribuţie. A fost puţin ciudat să îl urmăresc cu vocea dublată în limba română dar te obişnuieşti. Pete şi Dragonul este disponibil în format 3D, varianta dublată.

Trailerul:

Aşadar, cine este Eliot? Vă las să-l descoperiţi voi.

Filmul Pete şi Dragonul (Pete’s Dragon) este distribuit de Forum Film România şi are premiera azi, 19 august 2016, în format 3D, varianta dublată, la toate cinematografele Cinema City din ţară.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.