15th iul.

Citroen C4 este noul model din #masinadefamilie, episodul 24

Citroen C4 este, începând de azi, 15 iulie, următorul model din testele cu #masinadefamilie, în cadrul episodului cu numărul 24. De la constructorul francez am mai avut până acum în teste Citroen C4 Cactus şi Citroen C4 Picasso, ultimul dintre acestea având un spaţiu mai mult decât generos la interior.

Ca să fiu mai exact, modelul pe care îl voi ridica azi de la Trust Motors este CITROEN C4 HATCHBACK, 5 USI, motorizare diesel 1.6 BLUEHDI, 120 CP, cutie manuală cu 6 trepte şi un preţ de 17. 2014 euro (TVA inclus).

Citroen C4 gri

Citroen C4 este un autoturism din clasa compactă, acolo unde se bate cu VW Golf, de exemplu. Un alt model din aceeaşi clasă, pe care l-am avut în teste, a fost Nissan Pulsar (benzină şi motorină) ce ne-a surprins cu spaţiul la interior foarte mare, cel mai mare întalnit în acest segment. Vom vedea azi cum stă la acest capitol noul Citroen C4.

Volumul portbagajului, de 408 litri, este mai mult decât încăpător, mai ales că în această deplasare suntem doar 2 mari şi unul mic. Vremea de afară ne ajută şi se anunţă un test interesant, măcar din acest punct de vedere. Ne puteţi urmări pe Facebook şi Instagram!

Test anterior, episodul cu numărul 23: BMW Seria 2 Active Tourer sau the beginning of a beautiful friendship. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie, episodul 24, este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media), Vila Camelia Sinaia şi Citroen.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.