15th iun.

Cine vine la Festivalul Internațional de Statui Vivante?

După cum ştiţi, prietenii de la Teatrul Masca organizează Festivalul Internaţional de Statui Vivante care a ajuns în acest an la ediţia cu numărul 6.

În acest an, festivalul se va desfășura între 16 și 20 iunie în Grădina Casei Cesianu și în parcurile Crângași și Alexandru Ioan Cuza, în cadrul căruia Teatrul Masca va aduce în prim plan peste 40 de statui vivante prezentate în premieră şi 20 de invitați străini din Olanda, SUA, Israel, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Portugalia și Rusia.

Două dintre statuile vivante îl vor omagia pe sculptorul Constantin Brâncuși.

Statui Vivante

Programul Festivalului Internaţional de Statui Vivante:

– 16 Iunie: ora 20.00 –Noaptea Statuilor Vivante – Casa Filipescu Cesianu, aflată la intersecția dintre Calea Victoriei și Strada Sevastopol, București.

– 17-18 Iunie: Parcul Crângași

– 19-20 Iunie: în Parcul Al. I Cuza

Intrarea publicului este liberă.

Statui Vivante – Instameet în cadrul festivalului

În plus, Kooperativa 2.0 organizează un Instameet pe data de 16 Iunie, de la ora 20.00, la Noaptea Statuilor Vivante (Casa Filipescu Cesianu, la intersecția dintre Calea Victoriei și Strada Sevastopol).

Cei pasionați de Instagram pot încărca fotografii de la eveniment folosind hashtagul #statuivivante, iar cea mai reușită fotografie va fi premiată cu 50 de euro. Pentru a intra în concurs, fotografiile trebuie să fie încărcate pe Instagram în perioada 16 – 19 iunie.

Mai multe fotografii din ediţiile anterioare puteţi vedea pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.