11th iun.

UEFA EURO 2016 – câteva lucruri utile

UEFA EURO 2016, Campionatul European de Fotbal din Franţa, a început ieri. A jucat şi România, în meciul de deschidere şi avem speranţe mari pentru evoluţiile viitoare deşi au pierdut primul meci din grupă, cel împotriva Franţei.

UEFA EURO 2016

Pentru cei care vor să urmărească mai îndeaproape acest turneu final şi vor să-şi facă şi anumite calcule, nu numai în ceea ce priveşte naţionala noastră, iată un instrument foarte util:

UEFA EURO 2016 Schedule Excel Templatev

Accesând link-ul de mai sus descarcati un document tip Excel in care puteţi completa scorurile meciurilor de la UEFA EURO 2016. Voi trebuie să treceţi în tabel doar scorurile partidelor, iar Excelul calculează automat clasamentele grupelor (puncte, golaveraj) şi mai departe meciurile din fazele superioare, până la marea finală.

Am folosit un document similar de-a lungul World Cup 2014 din Brazilia. E foarte util. Enjoy!

Cronicile meciurilor – faza pe fotoliu – mirceamester.ro

Recomand cronicile meciurilor de la UEFA EURO 2016, pline de savoare dar şi foarte obiective, realizate de către prietenul Mircea Meşter, cronici pe care le-am citit pe nerăsuflate şi cu ocazia altor turnee finale, mai ales cele de la World Cup Brazilia 2014.

Unde se pot vedea online toate meciurile UEFA EURO 2016?

Nu mă refer la streaming-urile online free ci la site-urile şi aplicaţiile pe bază de abonament, prin intermediul cărora se pot vedea meciurile (din România, nu din străinătate):

Voyo.ro – merge foarte bine atât pe laptop, cât şi pe aplicaţie

Telekomtv.ro – nu merge pe laptop (am Windows 10 şi înţeleg că versiunea asta nu e compatibilă) dar e foarte ok prin aplicaţie (tableta sau smartphone). Avantajul e că pe Telekomtv.ro se pot vedea absolut toate meciurile.

Alte informaţii la prima mână puteţi urmări pe site-ul oficial al competiţiei – www.uefa.com şi pe aplicaţiile oficiale ale competiţiei – iOS şi Android.

Vă aştept pe Twitter să comentăm împreună

Să nu uitaţi de bere! 🙂 Hai, România!

Comments (2)
  • Și eu am tot Windows 10 și mă uit la meciurile de pe Dolce pe Telekom TV. Nu-mi merge pe Chrome, dar pe Mozilla sau Edge merge fără probleme. 😀

    • Nici pe Internet Explorer nu-mi merge. Nu am incercat pe Mozilla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.