Nissan Pulsar
26th mai

Nissan Pulsar revine în proiectul #masinadefamilie

Nissan Pulsar revine în proiectul #masinadefamilie, de data aceasta în varianta pe motorină: 1.5L dCi, 110CP, Stop&Start şi cutie de viteze manuală în 6 trepte, în episodul cu numărul 22. Anteriorul model Nissan Pulsar a fost o variantă pe benzină: DIG-T, 115 CP, Stop&Start şi tot cu cutie de viteze manuală, în 6 trepte.

Va fi interesant să fac o paralelă între cele două modele testate, prima, de altfel, din proiect. Am mai comparat maşini din aceeaşi clasă, branduri diferite dar acelaşi model, cu motorizări diferite nu. AICI puteţi citi concluziile testului de anul trecut.

Micra1

Vizual, din punct de vedere culoare, vom trece de la un albastru azure (perlat), la un maro bronze CAP. Tot e bine că şi din punctul ăsta de vedere sunt diferite.

Testul cu Nissan Pulsar de anul trecut m-a condus la concluzia că are cel mai mare spaţiu interior din clasă, mai ales pentru locurile din spate, comparănd cu spaţiul dintr-un VW Golf, Renault Megane sau Ford Focus, modele pe care le-am mai condus şi cu care pot face o comparaţie.

Asadar, cu spaţiul la interior, confortul şi utilitatea ştim cum e, să vedem cum se va comporta la drum această varianţă de Nissan Pulsar şi ce elemente de siguranţă vom (re)întâlni.

Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie, episodul 22, este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media) şi Nissan.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.