23rd mai

Știați că există o aplicație românească pentru grădinițe? Kinderpedia se numește

Cum comunicaţi în mod curent cu educatorii de la gradiniţa unde aveţi copii? Dar cu conducerea gradiniţelor? Să vă spun cum o făceam noi. Zic „o făceam” pentru că acum am numai şcolarărei prin preajmă, Sara încheind capitolul gradiniţă încă de acum un an.

Deci, cum făceam? Dacă nu comunicam direct, o făceam prin intermediul unui e-mail centralizat în Google cu toţi părinţii şi educatorii sau pe un grup de Facebook. Raspunsurile nu veneau, însă, pe e-mail sau pe grup în timp util, poate din cauza faptului că era „public”, iar unii părinţi se fereau să raspundă. Cu alte cuvinte preferau să răspundă individual.

Pe de altă parte, se suprapuneau subiectele, de foarte multe ori, se încrucişau răspunsurile – „moartea” comunicării, cum se spune – un anume subiect fiind cu greu urmărit. La fel pe grupul de Facebook.

Pentru simplitate şi acurateţe era nevoie de un instrument de comunicare mai eficient cu educatorii, o nevoie pe care orice părinte o are atunci când are de-a face cu primii paşi în educarea copilului său. Acest instrument există, este o aplicaţie mobilă şi se cheamă Kinderpedia, singura aplicație românească pentru grădinițe ce va fi disponibilă începând cu 1 iunie.

Kinderpedia

Kinderpedia răspunde nevoii părinților de a fi în permanent contact cu copiii lor și asigură mai multă transparență cu privire la activitățile zilnice ale acestora, în timpul pe care îl petrec la grădiniță.

Platforma online permite actualizarea și verificarea în timp real a calendarului de evenimente și a orarului de activități, postarea fotografiilor și a clipurilor video și dispune de un modul de chat direct cu educatorii. Începând cu 1 iunie părinții vor putea descărca aplicația Kinderpedia pentru smartphone-uri și tablete cu sisteme de operare Android și iOS.

Responsabilă pentru acest proiect este compania OneTouch Advertising care a investit peste 275.000 de euro pentru a dezvolta singura aplicație românească ce facilitează interacțiunea dintre părinți, educatori și copii.

Cum funcţionează Kinderpedia? 5 paşi simpli:

  1. Înregistrezi grădiniţa
  2. Cosntruieşti pagina publică a grădiniţei
  3. Adaugi educatorii şi îi inviţi să se alăture
  4. Creezi grupele de copii
  5. Adaugi copiii în grupe

Şi gata!

Kinderpedia lansează un proiect pilot la nivel național

Cu ocazia Zilei Copilului, Kinderpedia oferă 2 ani de acces gratuit la toate facilitățile platformei pentru primele 50 de grădinițe înscrise până pe data de 10 iunie.

În cadrul acestui proiect pilot, dezvoltat la nivel național, a invitat peste 700 de grădinițe din întreaga țară să beneficieze gratuit de serviciile platformei. Primele 50 de grădinițe înscrise, până la data de 10 iunie vor putea utiliza Kinderpedia gratuit timp de 2 ani.

Înscrierea gratuită a grădinițelor se poate face la adresa: http://www.kinderpedia.ro/demo

Urmând același link, atât reprezentanții grădinițelor cât și părinții pot accesa un cont demo.

Dezvoltarea Kinderpedia a antrenat până în prezent o investiție de 275.000 euro, din care 155.000 euro reprezintă contribuția companiei fondatoare, OneTouch Advertising. Proiectul a beneficiat de finanțare europeană în valoare de 98.621 euro și de o contribuție de 20.630 euro de la bugetul de stat.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.