7th mai

Angry Birds Filmul – de ce sunt păsările așa de furioase?

Azi, am fost cu Sara mea să vedem cu ochii noştri de ce sunt furioase păsările astea din Angry Birds Filmul. Am jucat popularul joc, mai demult, de multe ori dar un desen animat cu simpaticele păsări ne-a făcut curioşi.

Aşadar, am ajuns la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, pentru prima dată, să vedem în avanpremieră, în format 3D şi varianta cu subtitrare, Angry Bird Filmul, un desen animat marca Columbia Pictures şi Rovio Animation ce va avea premiera pe 13 mai 2016.

Angry Birds Filmul

Deci, de ce sunt furioase păsările, mai cu seamă că trăiesc fericite pe o insulă şi nimic nu pare a le tulbura liniştea? Mi-e teamă că nu pot sa vă spun pentru că v-aş strica supriza. Ce pot să vă spun, însă, este că mesajul filmului, unul nu foarte complicat, spune că în viaţă, dacă tot te mai înfurii din când în când, nu strică să îţi canalizezi furia pe ceva constructiv.

Pentru noi, Angry Birds Filmul nu a fost o animaţie care să se fi lăsat măcar cu o lacrimă precum la multe altele anterioare, filmul fiind o comedie savuroasă pentru cei mici. Dacă vă aştepţaţi ca filmul să aibă legătură cu jocul, o să aşteptaţi degeaba, cei care au creat animaţia v-au pregătit o surpriză. Da, sunt aceleaşi păsări care nu pot zbura şi au însuşiri deosbite, precum în joc, dar în film sunt capabile de mult mai multe lucruri. O să vedeţi.

Altfel, ce mi-a mai atras atenţia în Angry Birds Filmul este coloana sonoră de mare excepţie, cu muzică parcă numai pe sufletul meu printre care aş aminti: celebra melodie „I Will Survive”, interpretată inedit de Demi Lovato, „Rock You Like a Huricane” a lui Scorpions, „Behind Blue Eyes” – Limp Bizkit sau mai vechea „Never Gonna Give You Up” a lui Rick Astley.

Angry Birds Filmul, premiera

Animația Angry Birds Filmul – The Angry Birds Movie este distribuit la noi de Intercomfilm Distribution şi va avea premiera în cinematografele din România pe 13 mai 2016, cu o săptămână înainte de cea din SUA. Filmul va putea fi vizionat în format 3D, atât în varianta subtitrată, cât şi în cea dublată.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.