Recomandări
26th apr.

Două recomandări din tehnologie, ambele pentru copii

Prima dintre recomandările tehnologice de azi este noua aplicaţie numită Disney GIF, lansată recent de Disney Interactive, ce permite utilizatorilor trimită gîfuri şi emojis cu personajele lor Disney preferate în cadrul mesajelor, email-urilor şi pe platformele sociale.

Se poate descărca din App Store.

Iar aici aveţi un tutorial video:

Asadar succes la testat si share-uit emoji-uri cu personajele din Frozen, Star Wars, Inside Out, filmele clasice Disney si multe altele!

A doua recomandare vine de la Samsung care a lansat Samsung Safety Screen, o aplicaţie care îi ajută pe utilizatori, în special pe copii, să mențină distanța optimă între ochi și dispozitivele mobile pe care le folosesc.

Disponibilă gratuit în magazinul Google Play, pentru toți utilizatorii de dispozitive Android, aplicația Samsung Safety Screen rulează în background și dispune de măsuri de siguranță pentru cei mici și poate fi setată de către părinți printr-o parolă. Aplicația incorporeză o tehnologie avansată de recunoaștere facială, ce folosește o animație prietenoasă care apare odată cu închiderea ecranului atunci când dispozitivul este ținut prea aproape de ochi, iar deblocarea și deschiderea ecranului are loc doar după ce dispozitivul este ținut la distanța minimă de siguranță recomandată.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.