Boggi
22nd apr.

Laitmotivul zilei de ieri: italian style

Ieri am avut o zi italiană ce pregăteşte şi anunţă, cumva, deplasarea anuală de la Milano, la un eveniment în care mă implic de aproape 2 ani – Buyer Point – o poveste continuabilă, cum îmi place să-i spun.

BoggiDe ce zic italiană, pentru că mai întâi am ajuns la Italian Design & Arhitecture, o clădire modernă unde a avut loc lansarea unor soluţii foarte interesante pentru case inteligente, iar mai pe seară am ajuns la inaugurarea primului magazin Boggi Milano din România, în Băneasa Shopping City, un magazin de fashion dedicat bărbaţilor.

Nu vreau să mă laud cu nu ştiu ce haine cumpărate de la Boggi Milano, pentru că nu am cumpărat nimic, ci vreau doar să anunţ această deschidere pentru cei interesat de o vestimentaţie italian style. Noul magazin este situat la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City.

Practic, la deschiderea noului magazin s-a prezentat Colecția de primăvară-vară 2016 Made in Italy si mărturisesc că am ajuns pentru prima oară în viaţă la aşa ceva, neavând înclinaţii de nicio culoare pentru zona de fashion. La mine, vine Alina mea şi mă târăşte la cumpărături atunci când devine evident că nu mai ies din anumite haine care îmi plac. Am auzit că nu-s singurul specimen de genul ăsta 🙂

Câteva vorbe despre acest brand de fashion masculin:

Boggi Milano creează moda masculină încă din 1939, într-un stil unic. Unul dintre motto-urile brandului este că trecutul și viitorul generează eleganța prezentului. Să fii modern și să te simți în largul tău în orice situație, acestea sunt atributele la care țintesc bărbații care aleg stilul Boggi, bazat pe echilibru și normalitate, fără epatare.

Boggi Milano se diferențiază de celelalte branduri pentru bărbați printr-o identitate clară, realizând ținuta completă pentru un bărbat modern (de la pantofi la cravată), dar și printr-un raport excelent calitate-preț datorită faptului că producția Boggi Milano este trimisă direct în magazine, fără alți intermediari. Adevăratul secret al Boggi Milano este abilitatea de a aduce întotdeauna inovații și un look fresh în colecții, rămânând în același timp loiali tradiției.

italian style

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.