Educaţia pozitivă
19th apr.

Detalii despre educația pozitivă, în cadrul unui eveniment gratuit dedicat părinților și util copiilor

Ca părinţi, poate am aplicat educaţia pozitivă dar nu am ştiut că se cheamă aşa, am încurajat copiii şi i-am apreciat de-a lungul timpului dar am făcut-o din instinct, fără să ştim că urmăm nişte paşi pe o cărare potrivită. Sau poate că nu am făcut chiar paşii potriviţi sau suntem în căutarea unei abordări potrivite în ceea ce priveşte educaţia copiilor noştri.

afis-Eveniment Educatie Pozitiva 11 maiÎn oricare dintre ipostazele de mai sus ai fi, nu cred că-ţi strică, ca părinte, să afli câteva detalii extrem de practice, cu aplicabilitate imediată despre educaţia pozitivă ce îi poate face pe copii mai fericiţi şi îi ajută să aibă o atitudine de învingător.

Unde? Când?

În cadrul evenimentului „Educaţia pozitivă şi Teoria Inteligenţelor Multiple”. un eveniment gratuit dedicat parintilor şi util copiilor ce va avea loc miercuri, 11 mai, ora 19.00, la Phoenicia Grand Hotel (Bulevardul Aerogării 87, București), o iniţiativă a Centrului de învăţare a limbii engleze Shakespeare School.

Speakeri:

·         Mirela Horumbă, psiholog specializat în consiliere parentală

·         Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School certificat CELTA

Iniţiativa Shakespeare School are ca scop oferirea unor strategii pozitive de educaţie parentală care să îi ajute pe părinţi să îşi crească copiii cu mentalitate de învingător, pentru a putea ajunge adulţi fericiţi şi de succes.

Educaţia pozitivă – Ce învaţă părinţii prezenţi la eveniment:

·         Să recunoască lucrurile bune pe care le fac copiii lor, să îi aprecieze verbal pentru ele

·         Să ofere copiilor o educaţie echilibrată, fără etichete pozitive care atrag dezamăgire pe termen lung

·         Să elimine total pedepsele înlocuindu-le cu consecinţe echilibrate, sănătoase emoţional

·         Să recunoască şi să elimine total abuzurile verbale şi emoţionale din viaţa copiilor

·         Să aplice practic Educaţia Poziţiva în viaţa de zi cu zi

Toţi părinţii îşi doresc copii care să devină adulţi responsabili, instruiţi, fericiţi şi de succes. Singurul instrument care îi ajută cu adevărat pe copii să dobândească toate aceste calităţi este educaţia pozitivă. Acest instrument se află la îndemâna părinţilor, acasă, iar la şcoală poate fi uşor transmis de către profesori.

Marea provocare este că atât părintele, cât şi profesorul, au nevoie să înţeleagă că acest instrument există, că este uşor de folosit, o dată descoperit, şi că îl pot folosi pentru a construi mentalitatea de învingător a copilului. Singura condiţie obligatorie este să îl folosească într-o manieră corectă.

Înscrierea la eveniment se face completând formularul www.shakespeare-school.ro/eveniment-parenting/.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.