15th apr.

Cadouri haioase care te fac fericit, de pe oaches.ro

Na, uite că n-am mai participat la o leapşă de ceva vreme, iar dragii de colegi de la Kooperativa 2.0 s-au gândit că e timpul pentru una. Despre ce este vorba? Despre cadouri zbanghii, haioase şi care nu te-ai fi gândit că există.

Toate pe www.oaches.ro, un magazin online ca o “alifie pentru suflet” (sloganul magazinului) în care, printre altele, poţi găsi cadouri precum: Chiloţi Expandabili la Conservă, Carte de Colorat cu Înjurături, Spray de Gură „Accent Irlandez”, Pistol cu bani sau Lumânare Parfumată cu Miros de Bani.

Nişte nebuni, nu? 🙂

Cadouri haioase

Ei bine, a venit şi rândul meu să preiau leapşa de la Mr. Dragoş care mi-a dăruit un Trifoi cu 4 foi şi care m-a umplut de tot norocul 🙂 Îţi multumesc, Dragos. „Arunc” şi eu leapşa mai departe către Bianca, la pachet cu un cadou pentru ea. Primul lucru la care m-am găndit a fost o Carte de colorat pentru Adulţi (Stoner), că tot îi place ei să coloreze. Stoner (Vai, cum sună!), Cartea de Colorat pentru Adulti e realizată handmade integral şi are 28 de pagini cu „modele psihedelice.” Bianca, cică o să colorezi la ea până la Revelion.

Nişte nebuni, cum ziceam.

Cadouri haioase – www.oaches.ro (scurt şi cuprinzător):

Pe www.oaches.ro găseşti cadouri mişto, cadouri caterincă şi cadouri nebune. Toate au menirea de a te face fericit. Fie îţi cumperi ceva pentru tine sau te bucură dăruieşti.

Am ales produsele fără compromis, din peste 12 ţări. Singurul lucru care le face cadouri Oacheşe este elementul X, chestia aia care te unge la suflet. Şi continuăm. Aşteaptăte la 5-10 produse noi pe săptămână, experienţe frumoase şi câteva surprize. Nu multe, însă pline de energie pozitivă.

De aruncat un ochi şi pe pagina de Facebook a magazinului sau pe contul de Instagram.

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.