12th apr.

Cu fetele la împletit de păr

Ca părinte, nu cred că există bucurie mai mare decât atunci când iţi vezi copiii fericiţi, iar fericirea vine deseori din lucruri mărunte. La fel a fost cu ale mele fete săptămâna trecută când le-am dus la un salon să-şi impletească părul, un gest mic dar care le-a adus atâta bucurie, iar bucuria lor e şi bucuria mea.

Astfel, joia trecută, la invitaţia unei prietene, am ajuns cu două fete mici şi una mare la salonul Thomas Olivier din strada Mohatma Ghandi, nr 3 din Bucureşti la un mic răsfăţ pentru ele. Nu aş fi în stare să descriu în cuvinte măiestria împletiturilor – Vicky face cele mai ingenioase impletituri – aşa că, mai bine, o să las aici câteva poze să facă acest lucru:

Salonul Thomas Olivier este unul interesant nu doar ca design, servicii şi experienţă, în sine, ci şi ca poveste. Toma Ciurea, gazda noastră de săptămâna trecută şi proprietarul salonului, provine dintr-o familie de arhitecţi români stabiliţi în Franţa, unde a şi locuit de la vârsta de 6 ani. Asta explică franceza lui impecabilă în discuţia cu o clientă a salonului, în timp ce îi executa o tunsoare. Şi, staţi liniştiţi, la fel de bine vorbeşte şi limba română.

În Franţa, Toma a realizat la un moment dat că vrea să fie hairstylist. Asta s-a întâmplat în timpul unei vacanţe cand mergeau într-un fel de practică pe timpul şcolii. Ei bine, familia nu a fost de acord cu pasiunea sa, iar ca urmare nu l-a susţinut deloc. Apoi, Toma s-a specializat în Franța timp de 8 ani și mai târziu a decis să-și deschidă propriul salon în România. Aşa a apărut salonul Thomas Olivier – Coiffeur Francais.

Aşa, ca o concluzie, să nu vă gândiţi că e nu ştiu ce salon de fiţe, este un salon absolut normal care oferă, în primul rând, experienţe sub directa coordonare a lui Toma, căci ştiţi cum e cu micile afaceri în care ownerul se implică direct.

Câteva exemple de coafuri şi alte răsfăţuri (nu doar pentru femei) puteţi urmări şi pe pagina de Facebook a salonului Thomas Olivier.

À bientôt!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.