Renault Trafic
7th apr.

Renault Trafic (7+1 locuri), testul cu numărul 20 din #masinadefamilie

Iată că am ajuns la episodul cu numărul 20 din proiectul #masinadefamilie, al cărui protagonist va fi, începând de mâine, noul Renault Trafic cu 7+1 locuri, care poate transporta nu doar întreaga familie ci vreo două familii, cum de altfel o să se şi întâmple.

Modelul pe care o să-l iau în test va fi un Renault Trafic Combi 7+1 / 1,6dci/140CP/TT, o utilitară cu 8 locuri ce promite un spaţiu generos la interior. Este al doilea model din proiect cu o capacitate mai mare de a trasporta pasageri după MPV-ul (multipurpose vehicle) Mercedes-Benz Clasa V pe care l-am avut în teste anul trecut, în august.

Renault Trafic

Tot cu Renault am început acest proiect, în octombrie 2014, cu Renault Scenic XMOD, primul şi singurul episod care s-a chemat #familycar, ulterior schimbând numele în #masinadefamilie, să nu mă bat cu străinii pe hashtag, iar în acelaşi timp să fie o denumire neoasă, de-a noastră.

Ziceam că vom băga două familii în Renault-ul Trafic, iar cei care sunt învăţaţi să meargă alături de noi în astfel de #autobuzedefamilie 🙂 sunt specialiştii în Delta Dunării şi în Dobrogea de Nord, Nicu şi ai lui de la www.info-delta.ro, cel mai complet site dedicat acestei minunate regiuni din România.

De data asta nu vom merge în Dobrogea, ca anul trecut, ci vom alege o altă destinaţie despre care nu vă pot spune foarte multe. Sâmbătă o să aflaţi sigur dacă staţi cu ochii pe noi: Instagram, Facebook sau Twitter. Sper să ne ajute şi vremea în acest week-end.

Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie, episodul 20, este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media), Canon (foto & video) şi Renault.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.