UberSMURD
6th apr.

UberSMURD, cursuri de prim ajutor prin aplicația Uber

UberSMURD este o inițiativă a Fundaţiei SMURD care își propune să faciliteze accesul cât mai multor persoane la cursurile de prim ajutor oferite de voluntarii Fundației pentru SMURD.

Da, acesta e Uber şi aceasta este una dintre multele lor isprăvi care mă fac să-i plac şi mai tare.

UberSMURD

Concret, mâine, între orele 12:00 și 16:00, utilizatorii Uber vor putea comanda prin aplicație un UberSMURD. De ce tocmai mâine? Pentru că mâine este Zilei Mondiale a Sănătății.

Mâine, după ora 12.00 o să fac o comandă la Uber, iar în câteva minute va ajunge la noi o mașină cu un voluntar al Fundației pentru SMURD, care va susține un curs de prim ajutor de bază, cu durata de 30 de minute. La finalul cursului, toți participanții vor primi o diplomă de participare. Toate detaliile pot fi citite și pe blogul Uber.

Pentru cei care nu au încă un cont de Uber

Pentru cei care doresc să cheme o mașină UberSMURD, dar nu au cont, Uber va acoperi valoarea de 30 de lei a cursei dacă descarcă aplicația și introduc codul PENTRUSMURD, atunci când comandă o cursă.

Toate veniturile realizate în cadrul acestei inițiative vor fi donate integral Fundației pentru SMURD. Pentru a comanda o mașină UberSMURD, tariful minim este de 30 lei, însă utilizatorii pot alege să doneze mai mult. Pentru aceasta, trebuie doar să anunțe șoferul partener Uber sau voluntarul SMURD.

UberSMURD – Sfaturi utile pentru cei care vor comanda mâine 

  • este recomandat ca solicitările pentru uberSMURD să se facă pentru grupuri de cel puțin 10 persoane, pentru a asigura o eficiență maximă acestei inițiative;
  • este recomandat ca utilizatorii sa asigure o încăpere special dedicată pentru cursul de prim-ajutor;
  • este probabil ca cererea să fie mare, de aceea se poate întâmpla să nu existe mereu o mașină UberSMURD disponibilă. Utilizatorii sunt rugați să încerce peste câteva minute.
Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.