MAXFUN
24th mart.

MAXFUN este noul centru de distracție din AFI Palace Cotroceni

MAXFUN este noul centru de distracţie din centru comercial AFI Palace Cotroceni, un spațiu integrat de „fun” ce se adresează nu doar copiilor şi tinerilor, ci si adulţilor sau familiilor, un spaţiu de tranziţie, între 2 reprize de shopping sau chiar un spaţiu de destinaţie pentru care te duci special să te relaxezi.

Noul spaţiul de distracţie va pune la dispoziție o serie de jocuri pentru activități recreative, de la bowling și billiard până la jocuri video, de la cele mai clasice până la cele mai noi simulatoare, pentru toate vârstele.

MAXFUN, prezentare oficială

MAXFUN extinde zona de entertainment din AFI Palace Cotroceni ce cuprinde o multitudine de alte opțiuni de distracție, cel mai mare pationar acoperit dintr-un centru comercial din România, singurul roller coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, arena laser tag, piste de karting, primul IMAX din țară și multe altele.

MAXFUN

MAXFUN aduce în premieră 6 piste de bowling dotate cu cele mai performante echipamente din România, ce dețin sistemul de scor BES X. Jucătorii se pot fotografia sau își pot realiza caricaturi, pe care le pot posta pe profilul lor de Facebook, la fiecare lovitură STRIKE.  

O altă atracție în centrul de distracții MAXFUN este zona Arcades, un perimetru în care sunt puse la dispoziție jocuri video clasice, dar și simulatoare care pot fi folosite de toate categoriile de public, indiferent de vârstă. 

De asemenea, clienții se pot bucura de sistemul promoțional Joy Shop pe baza căruia toți cei pasionați de gaming vor fi răsplătiți cu premii speciale din magazinul Joy.

MAXFUN deține și un spațiu dedicat lounge-ului, ce dispune de 12 mese și peste 80 de locuri moderne, ce pot fi reamenajate, în funcție de nevoile clienților. Spațiul a fost conceput astfel încât să poată găzdui petreceri și evenimente, un DJ asigurând în permanență muzica adecvată.

Mai mult, în locație există și un bar, unde clienții au posibilitatea să comande dintr-un meniu select de băuturi.

AFI Palace Cotroceni 2

Have fun, la MAXFUN!

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.