23rd mart.

Dance World are nevoie de sprijin. Ce se poate face concret?

Aşa cum vă spuneam în acest articol, Dance World, trupa de dans din care Ana mea face parte de aproape 7 ani, va reprezenta România la World Championships of Performing Arts din SUA, un Campionat Mondial de Arte, competiţie la care s-a calificat în urma unei preselecţii cu juriu internaţional.

Dance World este singura trupă de dans care va reprezenta România la această prestigioasă competiţie.

Cu atât mai mult, este prima oară când pentru această competiţie internaţională se formează şi participă un lot din România.

Dance World

Dance World s-a calificat la Campionatul Mondial de Arte cu ambele trupe de competiţie: Dance World Junior (10 – 12 ani) şi Dance World (13 – 18 ani). Ambele trupe, formate din câte 10 membri, vor participa în concurs cu câte 3 momente de dans de câte 1 minut.

Deplasarea, însă, este una foarte costisitoare (bilete avion, cazare, mese, hidratare, taxe de concurs, vize etc) şi se ridică la aproape 3.000 de euro de copil, fără a lua în calcul costul legat de costume (3 + 3 rânduri de costume), iar trupa are nevoie de ajutor pentru a ajunge la cea mai mare competitie de arte din lume.

Call to action sau cum putem ajuta efectiv:

  1. Alătură-te campaniei „Dansăm pentru România la Hollywood” şi ajută-ne să strângem banii pentru deplasare! Recomandă-ne unde putem depune un dosar de sponsorizare, fă-ne cunoştinţă cu un om care iubeşte arta, povesteşte despre noi şi sigur va exista cineva printre cunoştintele tale care să ne dea o mână de ajutor! Se pot face donaţii în următoarele conturi ale Asociaţiei Coloram Zambete (CIF 31634130), deschise la Banca Unicredit:
    LEI – RO35 BACX 0000 0012 3728 6000
    EURO – RO08 BACX 0000 0012 3728 6001
    US $ – RO78 BACX 0000 0012 3728 6002
  2. Detalii sponsorizare Dance Wold unde se menţionează ce poate face Dance World pentru companiile care doresc să sponsorizeze trupa de dans Dance World si să se asocieze cu imaginea unor copii care vor reprezenta România la una dintre cele mai mari competiţii de arte din lume.
  3. Revista retail-FMCG.ro pune la dispoziţie companiilor din retail, din industria FMCG sau furnizoare de servicii conexe care doresc să sprijine Dance World, spaţii publicitare pe site si articole promoţionale. Detalii AICI.
  4. Cristian China Birta face un apel și la branduri: „Pentru că știu că multe se pupă pe strategia lor de comunicare cu ceea ce reprezintă copiii de la Dance World. Vă rog să vă implicați să îi sprijiniți. La schimb, eu vă ofer susținerea mea. Care înseamnă, după caz, ce o să negociem 🙂 Adică partea de consultanță pe social media, să scriu pe blog despre gestul pe care îl faceți, să vin la voi în companie să susțin workshopuri despre social media sau despre branding personal, să fac pe MC-ul la evenimentelor voastre, voi îmi spuneți cum pot ajuta ca să vă mulțumesc pentru că îi susțineți pe acești copii minunați.”

Orice altă idee este binevenită. Inclusiv cea în care Dance World poate susţine anumite spectacole la care prezenţa lor se pretează. Oricum ar fi, Dance World va fi prezentă la Campionatul Mondial de Arte! Nu trebuie ratată o astfel de oportunitate cu care te poţi întâlni doar o singură dată în viaţă.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.