AFI Palace Cotroceni
3rd mart.

Cine vrea să trimită în afara țării un mărțișor călător? E pe bune!

Ai dori să oferi un mărţişor special cuiva drag dar care nu este foarte aproape? Cuiva care e plecat din ţără şi care s-ar bucura şi ar aprecia tare mult să primească un mărţisor de la tine? O prietenă, o mătuşă, o verişoară, o soră, o bunică sau poate chiar o mamă.

Orice am spune, ştim că românii noştri plecaţi peste hotare duc dorul tradițiilor și obiceiurilor naționale, printre care și îndrăgita sărbătoare a mărțișorului. Mai stiu şi că nu e chiar aşa de uşor să trimiţi – fizic – un mărţişor cuiva aflat departe de casă.

Aşa că, centru comercial AFI Palace Cotroceni te ajută să bucuri pe cineva plecat din ţără, expediind un mărţişor (calător) pentru tine, un mărţişor deosebit din argint. Se pot înscrie toţi cei care au făcut cumpărături de minimum 200 de lei în centrul comercial AFI Palace Cotroceni, până pe 8 martie 2016 inclusiv.

Mai mult, până pe 8 martie, clienții care se vor înscrie în campanie au șansa să câștige “mărțișoare călătoare” din argint, pe care AFI Palace Cotroceni le va trimite în numele lor, prietenilor dragi plecați din țară. În plus, 3 dintre participanți vor putea câștiga, prin tragere la sorți, bilete de avion oferite de Blue Air, pentru a-și vizita rudele sau prietenii stabiliți peste hotare.

Toate detaliile campaniei „Mărțișor călător”, precum și regulamentul, sunt disponibile aici.

O campanie iniţiată de AFI Palace Cotroceni. Campania “Mărţişor Călătorîşi propune trimită un strop de primăvară şi românilor plecaţi din ţară, care duc dorul casei şi al obiceiurilor tradiţionale.

AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni vă mai aşteaptă şi cu alte surprize:

Pe 8 martie, Pro Fm va organiza în AFI cea de-a cincea ediție a concertului Super Girl. Vor urca pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, printre care Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sînă, Lidia Buble, Mihail, Nicole Cherry, Yanka, Mira.

De asemenea, AFI Palace Cotroceni găzduiește și tradiționalul târg de mărțisoare, unde sunt expuse o mulțime de accesorii, obiecte artizanale și decorațiuni, ce se pot transforma în cadoul perfect pentru cineva drag la început de primăvară.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.