peste 300 de participanţi
1st mart.

Peste 300 de participanți la Digital Marketing Forum 2016

Peste 300 de participanţi au fost la Digital Marketing Forum 2016, eveniment care a avut loc pe 25 şi 26 februarie, dedicat celor mai noi tendinţe şi soluţii de optimizare a campaniilor online,

Printre temele discutate au fost: top trends in digital marketing şi digital brand transformation (how to build and deliver an integrated digital strategy). De asemenea, evenimentul a inclus şi 2 serii de sesiuni de workshopuri. Prima dintre ele a cuprins: The power of influencer marketing, Digital clinic – a cure for your digital problems şi Integrating digital into your business and marketing strategy, iar a doua serie a inclus: The big four of Social Media – Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn; performance marketing, Innovative & creative case studies.

23

De asemenea, în cadrul conferinţei Digital Marketing Forum 2016 s-a lansat studiul referitor la comportamentul românilor în timpul pauzelor publicitare.

Consumatorii români evită reclamele de la televizor, 80% dintre aceștia schimbând canalul în timpul pauzei publicitare, arată un studiu realizat de compania iSense Solutions. Datele au fost prezentate în exclusivitate în cadrul Digital Marketing Forum, cel mai cunoscut eveniment despre promovarea în mediul online, organizat anual de Evensys.

Iată rezultatele studiului, sintetizate foarte bine în acest infographic:

infografic-dmf

Studiul a fost realizat online de către compania iSense Solutions, special pentru Digital Marketing Forum, pe un eșantion de 500  de respondenți, membri ai Panelului ResearchRomania.ro. Datele sunt reprezentative pentru persoanele cu vârsta intre 18-65 ani, din mediul urban din România, iar culegerea datelor a fost realizată în luna februarie 2016. Rezultatele au un grad de eroare de +/-4,3%, la un nivel de încredere de 95%.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.