16th feb.

Ne vedem la Social Media Summit București. Vineri, 19 februarie

V-am obişnuit deja cu seria de evenimente cu focus pe Social Media ale revistei BIZ la care particip de fiecare dată, iar unul dintre ele este chiar în această săptămână. Este vorba de Social Media Summit Bucureşti ce se va desfăşura vineri, 19 februarie 2016, la Crowne Plaza.

Cineva îmi spunea că nu mai vine la astfel de evenimente pentru că sunt aceeaşi oameni şi se discută cam aceleaşi lucruri. Wrong! Oamenii sunt, în mare, aceeaşi pentru că vorbim de o comunitate, o comunitate căreia simt că-i aparţin şi care a dus în toţi aceşti ani fenomenul de Social Media mai departe şi de la care am de învăţat în continuare.

Şi nu, nu se discută aceleaşi lucruri de fiecare dată. De fiecare dată am plecat cu ceva şi de fiecare dată am văzut abordări noi, concepte noi. Iată care vor fi temele de discuţie de vineri de la Social Media Summit Bucureşti: strategiile eficiente de promovare în reţelele sociale, cele mai bune campanii din ultimul an, tedinţele pentru 2016, iar pe lângă acestea vom vedea şi câteva studii din Social Media în exclusivitate: top bloggeri cu care colaborează agenţiile şi companiile, top agenţii care au lucrat cu bloggerii în 2015 şi cele mai vizibile blogguri pe diferite nişe.

Lista completă a speakerilor o găsiţi aici, iar înregistrările pentru companii se mai pot face încă aici.

Asadar, ne vedem vineri la Social Media Summit Bucureşti.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.