15th feb.

Mâine și poimâine, Kooperativa 2.0 realizează o emisiune-maraton live, în cadrul Mastering the Music Business

Vă spuneam aici că mâine şi poimâine va avea loc, în Bucureşti, prima conferinţă internaţională dedicată exclusiv industriei muzicale din România – Mastering The Music Business.

În cadrul evenimentului, Chivas și Kooperativa 2.0, cu sprijinul Star Management și ARCUB, prezintă Chivas Sound of Business și pun pe masă oportunități și exemple despre cum afacerile pot face o echipă de success împreună cu muzica, pentru a schimba lumea în bine.

În timpul celor două zile de conferință – 16 și 17 februarie (intre orele 11.00-18.00) – Chivas Sound of Business Pop Up TV aduce specialiști, artiști și antreprenori și îi pune față în față cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.

Printre invitaţi: Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Florin Grozea, Dan Finţescu, Cristina Bălan, Bogdan Naumovici, Robin Proca şi mulţi alţii, care vor fi prezenţi în emisiune alături de invitaţii străini ai conferinţei.

16 ore de streaming video live

Chivas Sound of Business Pop-Up TV înseamnă 16 ore de streaming video online, într-un talk show ce se va desfășura pe tot parcursul conferinței Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu în rol de moderatori.

Transmisiunea live se poate urmări pe http://masteringthemusicbusiness.ro/, pe http://kooperativa.ro/live sau chiar aici, pe blogul meu:

Chivas Sound of Business este o platformă creată de Chivas în cadrul The Venture, cu scopul de a crea spații de întâlnire și expresie ale antreprenorilor după program. Misiunea Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business într-un cadru informal, în care muzica dictează atmosfera: cluburi, concerte, conferințe dedicate industriei muzicale.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.