17th dec.

De ce revin în tabăra #bizsmscamp

2

Am apucat să spun la începutul taberii #bizsmscamp, recent încheiate, atunci când ne-am prezentat fiecare dintre participanţi, de ce revin mereu cu consecvenţă în tabără şi, ca să rămână, o să scriu şi aici, poate ajunge şi la oamenii care nu au urechi să audă şi ochi ca să vadă.

Aşadar, de ce revin în tabără? Vin pentru că, în tabară:

  • oamenii sunt autentici. Nu mai autenteci. E ca şi când o doamnă spune că e mai însărcinată decât vecina. Nu. Ori eşti, ori nu eşti. Aşa e şi cu autenticitatea: ori eşti autentic, ori nu eşti
  • oamenii lasă garda jos
  • oamenii se dezbracă de orgolii
  • oamenii sunt ei şi nu încercă din răsputeri „să dea bine” cum o fac în rest în faţa colegilor, a şefilor sau a clienţilor
  • oamenii oferă fără să aştepte să primească ceva la schimb şi se ajută între ei

Ei, şi în acest climat se leagă foarte natural prietenii, se pun bazele unor proiecte, cum confrm că mi s-a întâmplat şi mie sau chiar a unor relaţii de business.

Am fost plăcut surprins să aud, la acestă ediţie, destul de des cuvinte precum „autentic” sau „autenticitate”, motiv pentru care insight-ul meu despre ce înseamnă tabăra pentru mine este unul corect.

Asta simt eu despre tabăra #bizsmscamp după 4 ediţii la care am participat, iar în plus vă invit să citiţi la Marta şi despre Ingredientele secrete ale Conferinţei Social Media Camp.

Deja Marta a anunţat că următoarea ediţie a taberei, cea de vară, va avea loc în perioada 30 iunie – 3 iulie 2016, pentru cei care se gândesc să vină. Dar să nu ziceţi că mai e o grămadă de timp până atunci pentru că locurile se ocupă foarte rapid.

Social Media Camp este un eveniment bianual organizat de către revista BIZ care se adresează specialiştilor în comunicare, PR, marketing, vânzări, atât din agenţii cât şi din companii şi bloggerilor,

Feed-back-uri după ediţiile anterioare: vara 2015, iarna 2014 şi vara 2014.

Dacă vrei, poţi primi în fiecare dimineaţă, direct pe adresa ta de e-mail, ultimul articol de pe blogul claudiuciobanu.eu.

Introdu adresa de e-mail în câmpul „Abonare RSS” din dreapta-sus

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.