15th dec.

Haideți în Promenada să-i vedem pe cei de Gașca Zurli!

Gasca Zurli 1920x1080

Cui nu-i place Gaşca Zurli, una dintre cele mai îndragite trupe de divertisment pentru copii? Toată lumea cântă „Am o căsuţă mică, aşa şi-a aşa/ Şi fumul se ridică aşa şi-aşa…”

Gaşca Zurli pregăteşte un spectacol cu totul special de sărbători – “ ” – care va aduce distracţia la Mall Promenada miercuri, 23 decembrie, de la ora 17:00. Show-ul adună cele mai iubite momente din spectacolele Gaşca Zurli şi îşi propune să îi distreze pe micuţi, dar şi să îi încurajeze să devină mai generoşi.

Aşadar, pe 23 decembrie, de la ora 17:00, la nivelul 1 din Mall Promenada, în zona magazinului Altex, începând cu ora 17.00, timp de o oră, Fetiţa Zurli, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună, Truli, Yuppi, Clopoţel şi Zdrăngănel vor cânta melodiile consacrate şi iubite de copilaşi şi vor dansa alături de ei.

Accesul la spectacol este gratuit.

Te aşteptăm şi pe tine!

Gaşca Zurli este cel mai mare teatru privat românesc pentru copii, cu un success răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. Proiectul a pornit din dorinţa Mirelei Retegan de a-şi educa fiica prin joc, într-un context pozitiv, educativ, dar care să-i dezvolte imaginaţia şi să-i dea încredere în sine. Jocurile create de ea sunt jucate acum de Gaşca Zurli în turnee prin întreaga ţară.

Dacă vrei, poţi primi în fiecare dimineaţă, direct pe adresa ta de e-mail, ultimul articol de pe blogul claudiuciobanu.eu.

Introdu adresa de e-mail în câmpul „Abonare RSS” din dreapta-sus

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.