15th dec.

Dance World, trupa de dans a Anei, la Hollywood

Dance World, trupa de dans a Anei din care face parte de aproape 7 ani, va ajunge la Hollywood, SUA, la World Championships of Performing Arts, un fel de Cupă Mondială de Arte, competiţie unde s-a calificat în urma unei preselecţii. Poate ştiţi, poate nu ştiţi 🙂

Dance World

Ei bine, Dance World este singura trupă de dans care va reprezenta România la această Cupă Mondială, iar lucrul ăsta mă face mai mult decât fericit.

Competiţia se va desfăşura, mai exact, în Long Beach, California, între 8 şi 17 iulie 2016, iar Dance World va fi unul dintre cei peste 4.000 de concurenţi din aproape 50 de ţări din lumea întreagă reprezentând dansul, cântecul (voce şi instrumente), actoria şi modelingul. Anul viitor va fi ce-a de-a 20-a ediţie a World Championships of Performing Arts.

Iată o prezentare video:

După Cupa Mondială de la Paris, după compeţitiile de la San Remo sau Novi Sad şi alte spectacole susţinute la Istambul (de 2 ori) şi Viena, iată că Dance World va ajunge şi la Hollywood, probabil cel mai important loc dedicat show-ului, din lume. Mai sus nu există!

Să nu uităm să bifăm şi performanţa Dance World de a ajunge în semifinalele competiţiei România Dansează, în 2013.

Dance world are nevoie de sprijin

Ok, până acum, toate bune şi frumoase. Să vedem cum vom face pentru a merge în America toţi cei 25 de copii din Dance World, împărţiţi în două trupe, în funcţie de vârstă.

E important să meargă toţi dar costurile nu sunt deloc mici şi se ridică, pentru întreaga trupă, la aproape 70.000 de euro, sumă în care sunt incluse: taxele de concurs, taxele legate de viză, avion dus-întors, cazare şi masă dar nu sunt incluse cheltuieli cu costumele pentru cele 6 momente pe care le vor susţine (3 trupa mare şi 3 trupa mică), excursii, bani de buzunar etc.

Trebuie să meargă toţi pentru că altfel nu pot performa, nu mai e o trupă şi deplasarea nu mai are rost. Toţi sau niciunul. Poate e uşor de zis dar e al dracului de greu de realizat, pentru o parte dintre părinţi efortul financiar fiind unul imposibil.

Ei, şi de aici va începe lupta pentru a sprijini nişte copii care vor reprezenta România peste Ocean:

  • spectacole pentru strângere de fonduri (detalii la momentul potrivit dar mai mult ca sigur primul dintre ele va avea loc în luna ianuarie)
  • sponsorizări ale unor companii sau fundaţii care susţin educaţia şi artele
  • expunere pentru aceste companii ce vor dori să sponsorizeze, căci Dance World va avea o expunere cum nu a mai avut-o până acum

Oricum ar fi, Dance World va fi prezentă la Cupa Mondială de Arte! Nu trebuie ratată o astfel de oportunitate cu care te poţi întâlni doar o singură dată în viaţă. Copiii din Dance World merită să ajungă acolo!

Orice idee este binevenită. De undeva trebuie sa începem bătălia.

Între timp, Dance World a demarat campania „Dansam pentru Romania la Hollywood”

Alatura-te campaniei „Dansam pentru Romania la Hollywood” şi ajută-ne să strângem banii pentru deplasare! Recomandă-ne unde putem depune un dosar de sponsorizare, fă-ne cunoştinţă cu un om care iubeşte arta, povesteşte despre noi şi sigur va exista cineva printre cunoştintele tale care să ne dea o mână de ajutor!

Se pot face donaţii în următoarele conturi ale Asociaţiei Coloram Zambete (CIF 31634130), deschise la Banca Unicredit Ţiriac:

LEI – RO35 BACX 0000 0012 3728 6000
EURO – RO08 BACX 0000 0012 3728 6001
US $ – RO78 BACX 0000 0012 3728 6002

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.