8th dec.

Iar a venit vremea taberei

1

A venit perioada aia din an când plec în tabără, în tabăra de Social Media de la Pârâul Rece, a 10-a ediţie de #bizsmscamp şi a 4-a – consecutivă – pentru mine. Aşadar, joi, plec în tabără. Din nou.

Evident, la ora asta nu mai sunt locuri. Nu mai sunt locuri de mult, iar cei care ar fi venit sau se gândesc să vină să pună mâna să-şi rezerve din timp loc la ediţia de vară a taberei ce are loc în luna iulie.

Reamintesc că Social Media Camp este un eveniment organizat de către revista BIZ (anul ăsta are loc între 10 şi 13 decembrie) care se adresează specialiştilor în comunicare, PR, marketing, vânzări, atât din agenţii cât şi din companii şi bloggerilor, categorie unde mă înscriu şi eu 🙂

A fost o vreme când m-am ţinut scai de câteva companii cărora le-am sugerat să vină în tabăra de Social Media de la Pârâul Rece, locul unde pot invăţa foarte multe lucruri, indiferent de cât de multe cred ei că au făcut şi fac în Social Media pentru brandul/brandurile lor.

Dar nu o s-o mai fac pentru că, vorba aia, Dumnezeu îţi dă dar nu-ţi bagă şi-n traistă.

Lor şi celor care au ochi să vadă şi urechi să asculte le spun că nu vor face paşi în direcţia potrivită dacă stau ascunşi după calculator şi nu vor avea rezultate chiar dacă impresia lor este că le ştiu deja pe toate, iar ei sunt cei mai deştepţi.

Aşa că, fiecare pasăre pe limba ei piere, iar eu nu-mi mai consum energia în direcţia asta. Pentru că e degeaba, în ciuda bunelor intenţii.

Altfel, ca la fiecare ediţie, abia aştept să-mi revăd prietenii şi să cunosc alţii noi. Ştiu eu că ediţiile de iarnă sunt epice, iar asta, ce urmează, va fi de pomină. Mă întreb: oare ce alte surprize ne mai aşteaptă în tabără pentru că de fiecare dată m-a surprins masiv cu câte ceva?

Ne vedem în tabără!

Feed-back-uri după ediţiile anterioare: vara 2015, iarna 2014 şi vara 2014.

Dacă vrei, poţi primi în fiecare dimineaţă, direct pe adresa ta de e-mail, ultimul articol de pe blogul claudiuciobanu.eu.

Introdu adresa de e-mail în câmpul „Abonare RSS” din dreapta-sus

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.