26th nov.

Toate filmele Disney – Pixar sunt bune, iar Bunul Dinozaur este excepțional

Bunul-dinozaur

Ieri, am fost la avanpremiera celui mai recent film Disney – Pixar, Bunul Dinozaur/ The Good Dinosaur, o producţie în format 3D, a cărei premieră va fi mâine, 27 noiembrie 2015.

Scenariul este unul simplu şi pleacă de la următoarea întrebare: Cum ar fi fost dacă meteoritul care a lovit Pământul acum câteva milioane de ani şi a dus la dispariţia dinozaurilor ar fi trecut pe lângă planeta noastră, iar dinozaurii ar fi vieţuit în continuare pe Pământ?

Din această idee simplă s-a născut producţia excepţională „Bunul Dinozaur”, producţii cu care Disney – Pixar ne-a obişnuit, inclusiv pe ăstia mai mari, nu doar pe cei mici. Dar această producţie este, parcă, una şi mai bună cu plusuri la imagine, peisaje (spectaculoase), sunet.

Apropos de peisajele mirifice, producătoarea Denise Ream spune că „peisajul copleşitor creat de artişti joacă un rol esenţial în poveste. Natura poate depăşi orice şi poate speria chiar şi un dinozaur enorm”. Cât de mult l-a speriat sau cât de mult l-a ajutat natura pe micul dinozaur Arlo, vă invit să descoperiţi singuri.

Nouă ne-a placut foarte mult Bunul Dinozaur, deşi unii dintre noi au plăns cel puţin jumătate din film. Aşa se uită Sara la filme: cu lacrimi amestecate cu râsete puternice. La fel a fost şi ieri pentru ea, Bunul Dinozaur fiind acel gen de film cu un impact emoţional mare şi pe care vi-l recomand din toată inima să-l vedeţi.

Filmul „Bunul Dinozaur / The Good Dinosaur” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera vineri, 27 noiembrie 2015, în format 3D, varianta dublată.

Dacă vrei, poţi primi în fiecare dimineaţă, direct pe adresa ta de e-mail, ultimul articol de pe blogul claudiuciobanu.eu.

Introdu adresa de e-mail în câmpul „Abonare RSS” din dreapta-sus

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.