16th nov.

Expoziția Kids in Pyramids vă așteaptă la Mall Promenada

În fiecare zi, în intervalul orar 09:00 – 20:00, în perioada 10 noiembrie – 4 decembrie, echipa Kids in Pyramids îi întâmpină pe cei mici la etajul 1 din Mall Promenada cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute unde copiii vor afla informaţii esenţiale despre una dintre cele mai importante civilizaţii din epoca antică, Egiptul Antic.

Expoziţia Kids in Pyramids, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, este prezentă pentru prima oară în România.

Am fost şi noi sămbătă la Promenada Mall unde doar cele mici au avut acces, evident. Cei mici sunt costumaţi îmai întâi în faraoni sau Cleopatra, iar apoi începe turul interactiv. Dar nu aş vrea să vă povestesc foarte multe şi să stric din plăcerea copiilor. Mai bine daţi o fugă cu cei mici şi vă promit că o să fie foarte încântaţi.

Bilete costă 15 lei/persoană şi se pot procura de la punctul info de la parter, lângă Starbucks. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, prețul unui bilet este de 10 Lei/ persoană. Rezervările se fac pe rezervari@promenada.ro și/ sau la numărul de telefon 0726 377 978.

Dacă vrei, poţi primi în fiecare dimineaţă, direct pe adresa ta de e-mail, ultimul articol de pe blogul claudiuciobanu.eu.

Introdu adresa de e-mail în câmpul „Abonare RSS” din dreapta-sus

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.