6th nov.

James Bond revine în filmul SPECTRE

Afis-SPECTRE

Chiar dacă nu mă topesc după Daniel Craig, actualul actor ce îl joacă pe James Bond – îmi plăcea mai mult Pierce Brosnan, chiar era un adevărat James Bond – noua producţie SPECTRE, pe care am văzut-o în avanpremieră în aceasta săptămână, impresionează parcă mai mult ca precedentele. De, tehnologia a evoluat, efectele speciale sunt mai spectaculoase.

Asta în ciuda faptului că regizorul Sam Mendes a a vrut şi a reuşit să aducă pe peliculă atmosfera clasică a celebrei serii cu James Bond, un fel de nou început: „Am vrut să ne reîntoarcem la acel farmec old-school dat de acele locuri fantastice, care par din altă lume.”

James îşi păstreză media de 2 femei „răpuse” per film, iar una dintre cele 2 este, în noul film, nimeni alta decât frumoasa şi „tânăra” Monica Bellucci, văduva unui criminal ticălos, consolată de Bond cum numai el ştie să o facă.

Realizatorii l-au purtat pe Bond într-un festival nemaipomenit dintr-un oraş din America Latină, iar alegerea naturală a fost Mexico City şi Ziua Morţilor, l-au trimis apoi într-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Europei, Roma, apoi în Africa de Nord, la Tangier şi în deşertul Sahara. Evident, capitala marii Britanii, Londra, nu putea să lipsească.

Ce vreau să vă mai spun este că în noua producţie cu James Bond, la MI6 avem un nou M, o nouă Moneypenny şi un nou Q. Şi sunt simpatici. Doar ca să ştiţi.

Filmul SPECTRE a fost lansat deja în Marea Britanie, având parte de o premieră regală şi întrecând toate recordurile de box office din Regatul Unit. În doar şapte zile de la lansare, SPECTRE a înregistrat încasări de aproximativ 63,8 milioane de dolari, devenind filmul cu cea mai bună deschidere din toate timpurile, în UK.

SPECTRE este cel de-al 24-lea film din celebra franciză britanică „James Bond” şi cel de-al patrulea film cu actorul Daniel Craig în rol principal, după „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace” (2008) şi „Skyfall” (2012).

Filmul „James Bond: SPECTRE” este distribuit de Forum Film România şi are premiera azi, 6 noiembrie 2015, odată cu lansarea internaţională, fiind proiectat în format 2D şi IMAX 2D.

Dacă vrei, poţi primi în fiecare dimineaţă, direct pe adresa ta de e-mail, ultimul articol de pe blogul claudiuciobanu.eu.

Introdu adresa de e-mail în câmpul „Abonare RSS” din dreapta-sus

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.