29th oct.

Un nou episod din #masinadefamilie și un nou brand auto

toyota-avensis-2015

A venit momentul ăla când a trebuit să fac un folder nou în computer la secţiunea #masinadefamilie, iar noul folder este TOYOTA, un brand cu care îmi doresc de mult să lucrez. Primul model de la Toyota pe care o să-l am în teste este noul Avensis, mai exact TOYOTA AVENSIS MBC 2.0 D-4D, 6MT Luxury.

După o pauză de concediu, început de şcoală şi alte activităţi, reiau proiectul #masinadefamilie, care a împlinit luna asta un an, cu episodul numărul 14 şi o colaborare cu un nou brand auto. Aici găsiţi povestea pe larg a conceptului #masinadefamilie şi a celor 13 episoade derulate într-un an de zile, din octombrie 2014 până în octombrie 2015.

Avem traseul pentru week-end-ul ăsta dar nu o să-l divulg. Vă las pe voi să-l descoperiţi, începând de mâine, însă vă asigur că va fi unul fabulos, cu mulţi kilometri, peisaje unul şi unul şi câteva destinaţii în premieră pentru noi 4.

Abia aştept să testez, printre multe altele, funcţia de siguranţă Toyota Safety Sense de la noul Avensis, cea care include Sistemul Pre-Coliziune. La carte scrie că „Toyota Safety Sense foloseşte o cameră şi un laser pentru a detecta vehiculele de pe drum. Când este depistată posibilitatea unei coliziuni, şoferul este anunţat prin semnale audio şi video, iar asistenţa la frânare este activată.”

Aşadar, începând de mâine, o să vă asasinez cu poze mişto, avându-l în prim-plan noul Avensis, iar luni, după ce ne vom întoarce, promit să dau un feed-back, în scris, aici.

Proiectul #masinadefamilie, episodul 14, este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media), F64 (foto & video) şi Toyota Romania.

Dacă vrei, poţi primi în fiecare dimineaţă, direct pe adresa ta de e-mail, ultimul articol de pe blogul claudiuciobanu.eu.

Introdu adresa de e-mail în câmpul „Abonare RSS” din dreapta-sus

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.