22nd oct.

Super Chef sau ce presupune un preparat culinar perfect

Afis-Burnt - Super Chef

Pe Bradley Cooper l-am remarcat în filmul Limitless (Fără Limită) pe care l-am văzut de mai multe ori. E genul de filme al cărui subiect mă atrage şi mă incită.

Filmul Burnt – Super Chef are câteva elemente comune cu Limitless, atunci când vorbim de personajul principal, interpretat foarte bine de Bradley Cooper: mărire şi decădere, trezire şi reinventare atunci când nimeni nu mai credea în el, abilităţi deosebite, supraomeneşti chiar şi farmecul aparte. Se pare că i se cam potrivesc aceste roluri lui Mr Cooper, spre bucuria fetelor 🙂

Am putea zice că în Super Chef, personajul Adam Jones (Bradley Cooper) este „Fără Limite” în bucătăria sa. Pe de altă parte, Super Chef e un film care întră foarte adânc în bucătăria unor restaurante de lux şi care dezvăluie destul de mult munca titanică din spatele unui preparat culinar perfect.

Cred că ajung aceste elemente despre Super Chef. Merită văzut, cu precizarea că e de preferat să mănânci înainte de vizionare pentru că ce îţi va trece prin faţa ochilor îţi va provoca ceva senzaţii de poftă.

Super Chef, distribuit de Forum Film România, va rula în cinematografe începând de mâine, 23 octombrie 2015.

Dacă vrei, poţi primi în fiecare dimineaţă, direct pe adresa ta de e-mail, ultimul articol de pe blogul claudiuciobanu.eu.

Poţi introduce adresa de e-mail în câmpul „Abonare RSS” din dreapta-sus

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.