14th oct.

Ce sunt ăia bloggeri? Presa online

Later edit: acum mi-am dat seama că era vorba de mai 2010 când s-a întâmplat povestea asta 🙂

Mă uit acum, live, la Festivalul-Concurs „Laleaua de Aur” de la Mioveni, în care dansează şi fii-mea (apropos), şi mi-am adus aminte de Kamara, de la Alb şi Negru, prezentatorul festivalului. Adică el:

KamaraPrima oară când m-am întâlnit cu Kamara a fost la patrulaterul de fotbal organizat de Jandarmeria Română, în care jucam Echipa Bloggerilor, Echipa Ziariştilor, Echipa Artiştilor (din care făcea parte şi Kamara) şi Echipa Jandarmilor.

Se întâmpla prin 2011 şi au fost (am şi jucat!) două astfel de patrulatere: unul pe strada Jandarmeriei, în Băneasa, la ei acasă, să zic aşa, într-o unitate de jandarmi, şi unul la Chiajna, pe terenul sintetic din Roşu. Am fost la ambele şi it’s a time to remember 🙂

La ediţia de la Jandarmi acasă, coechipierii lui Kamara, artişti de seamă – nu dau nume – se întrebau cu voce tare: Cu cine jucăm finala? Cu Echipa Bloggerilor. Ce-s ăia bloggeri? La care Kamara a fost singurul care a răspuns. Şi ce răspuns a dat…El a zis:”Bloggerii sunt presa online„. Nu ştiu dacă colegii lui au înţeles ceva dar pentru anul acela – 2011 – a fost un răspuns mai mult decât bun. Perfect, aş zice.

Colegii bloggeri care au participat atunci la acel patrulater pot confirma.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.