8th oct.

Sezonul 2 din Războiul Stelelor Rebelii debutează la Disney Channel pe 10 octombrie

REB-IA-9062

Sezonul 2 al serialului „Războiul Stelelor Rebelii” are premiera la Disney Channel sâmbătă, 10 octombrie, la ora 14,45. Ştiu pe cineva care aşteaptă reînceperea serialului animat.

Si mai ştiu pe altcineva care aşteaptă data de 18 decembrie, ziua premierei episodului 7 din filmul „Războiul Stelelor„. Nu ascund că mai arunc şi eu câte un ochi la „Războiul Stelelor Rebelii”, nu doar pentru că avem doar un singur televizor în casă, ci pentru că îmi place şi e Disney, până la urmă.

În fiecare sâmbătă de la ora 14,45

E bine de ştiut că noul sezon va debuta cu un episod special de o oră numit „Războiul Stelelor Rebelii: Asediul Planetei Lothal.” Vor urma apoi în această toamnă în fiecare sâmbătă de la ora 14,45 noi episoade, pline de aventuri înfricoșatoare ale Rebelilor ce includ apariții ale personajelor preferate ale fanilor Războiul Stelelor: Darth Vader, Ahsoka Tano, Captain Rex, Wolffe și Gregor.

Iata câteva secvenţe din noul sezon:

„Războiul Stelelor Rebelii” este creat de Dave Filoni (Războiul Stelelor: Atacul Clonelor), Simon Kinberg (X-Men: Days of Future Past, Sherlock Holmes), și Carrie Beck. Atât Filoni și Kinberg, cât și Greg Weisman (Gargoyles) sunt producători executivi ai programului realizat de Lucasfilm Animation.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.