7th oct.

3 filme de văzut în format IMAX la sfârșit de 2015

Half&halfStarWars

Nu ştiu voi cum sunteţi dar eu abia aştept episodul VII din Razboiul Stelelor, ce se va lansa pe 18 decembrie 2015, mai ales că în week-end-ul trecut am revăzut Razbunarea Fantomei – episodul I (am ratat episodul II, Atacul Clonelor) şi iar mi s-a aprins dorinţa.

Până atunci, hai să mai vedem ce alte superproducţii cinematografice foarte aşteptate şi pe care vi le recomand să le vizionaţi în format IMAX (2D sau 3D), trebuie să le urmăriţi până la sfârşitul acestui an:

  1. „James Bond: Spectre” – premiera pe 6 noiembrie 2015

„SPECTRE” este cel de-al 24-lea film din celebra franciză britanică „James Bond” şi cel de-al patrulea film cu actorul Daniel Craig în rol principal, după „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace” (2008) şi „Skyfall” (2012). „Skyfall” a reprezentat un adevărat fenomen internaţional de box office, debutând pe primul loc în 70 de teritorii din întreaga lume şi având încasări de peste 1,1, miliarde de dolari pe plan mondial.

Filmul „James Bond: SPECTRE” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 6 noiembrie 2015, fiind proiectat în format 2D şi IMAX 2D.

2. „The Hunger Games: Mockingjay Part 2 / Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a” – premiera pe 20 niembrie

Franciza de succes „JOCURILE FOAMEI” a cucerit publicul din întreaga lume, având încasări de peste 2,2 miliarde de dolari la box office-ul mondial. „Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a”, încheie franciza, reprezentând capitolul final al blockusterului, în care Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) îşi dă seama acum că miza nu mai este doar legată de supravieţuire, ci de viitor.

3. „Star Wars: The Force Awakens / Războiul Stelelor: Trezirea Forţei” – premiera pe 18 decembrie 2015

Probabil cea mai aşteptată producţie a anului, cel mai nou film din saga „Războiul Stelelor” continuă lumea imaginată de George Lucas, cu noi aventuri care îi au drept protagonişti, printre alţii, pe bine-cunoscuţii Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Han Solo, din trilogia originală a lui Lucas. Acţiunea se va desfăşura la 30 de ani după Bătălia de la Endor şi evenimentele înfăţişate în „Întoarcerea lui Jedi”.

Filmul „Războiul Stelelor: Trezirea Forţei” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 18 decembrie 2015, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D, atât în variantă subtitrată, cât şi în variantă dublată.

Apropos de IMAX, începutul lunii octombrie 2015 a marcat un moment aniversar important pentru lumea inovaţiilor tehnologice din cinematografie: lansarea celei de-a 1000-a săli IMAX din lume în Wanda Cinemas din Taiyuan, China.

Foto

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.