30th sept.

Două recomandări: una culinară și una cu Stikeez

McD-Sandvis Saxon cu vita

McD-Sandvis Bazvarez cu carnati

Mă scuzaţi că am început aşa de brutal articolul dar, ştii voi, o poză face mai mult decât 1.000 de cuvinte. Ei, eu am pus chiar două poze 🙂

Ce vedeti mai sus sunt noile sandviș Saxon cu vită și sandviș Bavarez cu cârnați de la McDonald’s, două rețete noi, în ediție limitată şi cu inspiraţie germană, ce vor fi disponibile începând de vineri, 2 octombrie 2015.

Cele două sandvişuri fac parte din campania de toamnă “Gust nemțesc pe placul românului”.

Sandvișul Saxon cu vită este preparat cu carne de vită, bacon, ceapă prăjită, într-o chiflă cu parmezan, alături de sos cheese mix și sos de muștar cu hrean. Sandvișul Bavarez cu cârnați conține 2 cârnați Thuringer serviți alături de bucăți de ceapă prăjită, înveliți într-o chiflă cu mălai și sos de muștar.

Campania “Gust nemțesc pe placul românului” este dublată de o actiune promoțională, activă în toate restaurantele din țară și pe site-ul www.mcdonalds.ro, prin care cei mai iscusiți vorbitori de limba germană vor avea șansa să câștige un premiu surpriză.

Sandvișurile vor fi disponibile până în 20 noiembrie în toate cele 67 restaurante McDonald’s din țară.

Noua colecţie Stikeez de la Lidl (pentru părinţi şi copii cunoscători)

O altă recomandare vine pentru copiii şi părinţii cunoscători ai fenomenului Stikeez. Ştiţi voi, acele figurine gumate de la Lidl cu personaje vesele și jucăușe.

sara

Ei bine, din 5 octombrie Lidl lansează o nouă colecţie Stikeez formată din 24 de membri printre care Lobby, Hi, Sweety, Oscar, Beany și Boo.

Pentru fiecare 50 de lei cheltuiți în magazinele Lidl, vei primi câte o figurină Stikeez, ceea ce te aduce cu un pas mai aproape de completarea colecției. Pentru întreaga familie Stikeez, Lidl le pune la dispoziție copiilor revistele Stikeez (7.99 de lei), fiecare revistă conținând câte o figurină.

Fiindcă orice familie are nevoie de o căsuță, oferă-i micuțului tău modalitatea perfectă de a păstra figurinele Stikeez cu albumul de colecționare (14.99 de lei) sub formă de submarin, pe care îl poți achiziționa din magazinele Lidl. Poți transforma cutia albumului pentru colecție într-un joc pentru cei mici și pentru cei mari deopotrivă. Iar, dacă vrei să îi scoți la plimbare, sau în parc, poți transporta figurinele în săculețul pentru colecționare (5.99 de lei). Mr. Squid, Chukapi și Baloon și toți prietenii lor sunt pregătiți să se îmbarce în marea aventură alături de micuțul tău.

În plus, membrii familiei Stikeez pot fi mereu aproape de cei mici prin noua aplicația Stikeez-App, disponibilă pentru descărcare atât pentru sistemul de operare iOS, cât și pentru Android.

Noua colecţie este disponibilă în toate magazinele Lidl, în perioada 5 octombrie – 15 noiembrie 2015.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.