25th sept.

Există specialiști pentru LinkedIn?

linkedin1

La modul cel mai serios, caut specialist/specialişti pentru reţeaua socială profesională LinkedIn, un guru care să fi studiat şi aplicat suficient de multe în legătura cu această reţea, unul care să aibă abilitatea de a învăţa si pe alţii, un profesor de LinkedIn.

Caut un Negrea al Facebook-ului, o persoană care, la fel ca el, ar putea să predice această reţea socială scoţând la iveală tot ce are ea mai bun, toate resursele pe care, cel puţin companiile, nu le speculează atât de mult cât ar trebui.

Am scris şi un articol pe tema beneficiilor aduse de LinkedIn, beneficii descoperite singur, în timp, cu răbdare, fără ajutor, articol ce a plecat de la un studiu ce prezintă câteva cifre dar și câteva motive relevante pentru care această platformă socială este atât de importantă pentru mediul de business.

Pe de altă parte, stând de vorbă cu multe companii, ce sunt aproape de fenomenul de Social Media, am constatat că reţeaua LinkedIn este mai mult decât ignorată, chiar dacă unele dintre ele au un cont şi cam atât.

Deci, chiar aş vrea să ştiu dacă exista vreun specialist pe LinkedIn, pentru că vreau să ştiu cum aş putea să folosesc mai bine această reţea.

Dacă ştiţi pe cineva, puteţi să-i lăsaţi adresa mea din e-mail din contact.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.