24th sept.

Se poartă invitațiile la evenimente trimise în ultima clipă

Am observat că, mai nou, se poartă invitaţiile la evenimente trimise cu 2 zile şi chiar cu o zi înainte de eveniment. Poate doar eu păţesc dar au fost nenumărate la acest început de toamnă, să zic aşa.

Da, mi s-a întâmplat să primesc o invitaţie la un eveniment, care oricum nu avea o prea mare legătura cu publicaţia mea (asta e altă discuţie), de pe o zi pe alta. Chiar a fost o premieră pentru mine. De pe o zi pe alta? De ce?

Pe de altă parte, invitaţiile cu 2 zile înainte de eveniment au început să curgă în ultima vreme. E clar că există posibilitatea de avea alt angajament, făcut între timp. E atât de simplu.

Oare de ce se întâmplă asta? Nu se ştie din vreme de eveniment? Numai din punct de vedere sală şi tot e nevoie să o rezervi cu ceva vreme inainte.

Cumva sunt pe un „second list”, în caz că „greii” presei declină invitaţia? Sau şi-au adus aminte de mine, de noi în ultima clipă? Sau s-au încurcat listele cu invitaţi?

Nu ştiu, chiar nu ştiu care este motivul. Nu vreau să par interesant scriind aceste rânduri dar eu sunt ăla care răspunde politicos la orice invitaţie la un eveniment, fie că pot ajunge, fie că nu pot ajunge. Pentru că aşa e frumos. Am mai scris un articol pe tema lipsei de răspuns la e-mail-uri.

Motiv pentru care, doresc să fiu tratat la fel de politicos, iar asta înseamnă să îmi trimiţi invitaţia în timp util. Sau să nu mi-o mai trimiţi.

Comments (2)
  • Sa vezi ce fain e la iarna cand pleaca lumea buna in #auskia sau cum era evenimentul si te suna sa mergi la un eveniment.

    Astfel m-am trezit impreuna cu Subiectiv si Mahmul la un eveniment care nu prea avea nici o treaba cu blogul meu la vremea respectiva.

    Ma rog eu am acceptat atunci invitatia, chiar daca mi-am dat seama ca-s pe la capatul listei datorita faptului ca-s oarecum dator agentiei respective, mi-au facut un mare bine candva.

    Dar oricum am auzit ca se poarta sa mergi neivitat, asa ca trebuie doar sa sti tu din vreme de ele.

  • […] este un manager sau măcar team leader. Unii sunt owner la un blog sau site de care au auzit el, maică-sa și junior PR-ul din corporație care, când nu răspund […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.