16th sept.

Evident că ne vedem și anul ăsta la Târgul de Jucării de la Teatrul Masca

Chiar mă întrebam dacă anul ăsta prietenii de la Teatrul Masca vor mai organiza Târgul de Jucării, aşa cum ne-a obişnuit an de an. Nu aveau niciun motiv să nu o facă, mai ales că anul acest va fi ce-a de-a 16-a ediţie, adică mulţi comercianţi copii de la primele ediţii nu mai sunt de mult copii azi.

Eram în concediu când prietenii de la Teatrul Masca au anuţat că se va organiza, iar acum, că mi-am reintrat în drepturi, dar cu durere în suflet că s-a terminat (vacanţa), îmi fac datoria de onoare să anunţ şi eu aici, pe blog, că Târgul de Jucării va avea loc duminică, 20 septembrie 2015, între orele 11.30 – 14.00, în amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70 (cartier Militari).

Am verificat starea vremii şi vă anunţ că va fi soare şi frumos la ora evenimentului şi cca 27 de grade C, adică mai mare dragul să ieşi din casă.

Dacă nu ştiti ce se întâmplă la acest frumos Târg de Jucării, vă spun că pentru câteva ore, cei mici devin cei mai neînfricaţi comercianţi de jucării. Vor fi negocieri cu scântei şi oferte imbatabile, cum nu aţi mai văzut dar toate acestea în cel mai autentic spirit comercial 🙂

Cam aşa arăta trupa noastră de comercianţi în 2012:

123

Aşa că, dragi părinţi, ne vedem duminică, la Târgul de Jucării!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.