10th sept.

Noutăți pentru Webstock 2015

Până la noutătile despre ediţia din acest an a evenimentului Webstock, să reamintesc pentru cei care nu ştiu câteva informaţii despre acest eveniment:

Organizat de către Evensys, Webstock este cel mai cel mai important eveniment de Social Media din România, ce va avea loc pe data de 2 octombrie 2015, la JW Marriotte Grand Hotel Bucureşti. În acest an va avea loc ediţia cu numărul 8.

Webstock-ul are două două părţi: o conferinţă centrală cu peste 400 de participanţi şi o parte de workshop-uri sau micro-conferinţe, la alegere: Blogging & Social Media, Online Communication şi Mobile Trends. În linii mari, cei mai multi dintre participanţi sunt bloggeri şi oameni din agenţii şi companii (branduri).

2

Webstock este un eveniment pe care îl recomand, în primul rând, companiilor care nu au accesat încă Social Media sau abia au făcut-o şi doresc să primească insight-uri pentru a porni bine pe acest important canal de comunicare.

Înscrierile pentru Webstock-ul din acest an se pot face aici.

Iată noutăţile pentru Webstock 2015:

Votează Personalitatea Online a Anului!

Evensys şi Intel România oferă un premiu special pentru Personalitatea Online a Anului. Până pe 27 septembrie, oricine poate desemna prin vot nominal pe cel/cea care s-a remarcat anul acesta ca cea mai activă prezenţă din online-ul românesc. Pe 2 octombrie, laWebstock Awards, se va anunţa, în premierăcâştigătorul.

Sunt bucuros să văd că doi dintre colegii din Kooperativa 2.0 sunt printre cei nominalizaţi: Dragoş Asaftei şi Cristian China Birta.

Participa la Studiul State of Social Media Employment!

Şi în acest an continuă sondajul care se adresează celor care au în responsabilităţile lor cel puţin o activitate legată de Social Media, fie e vorba de companii sau de agenţiiInformaţiile vor fi confidenţiale şi vor fi folosite doar pentru analiză statistică a pieţei.

Cei interesati să completeze sondajul sunt rugaţi să-şi anunţe participarea în formularul de aici.

Specialiştii Portal HR şi Evensys vor colecta aceste date, iar rezultatele vor fi anunţate în cadrul Webstock.

Ne vedem peste 3 săptămâni la Webstock!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.