25th aug.

Am băgat un tur ciclist de 12 km prin București, #cainvacanta

Săptămâna trecută am biciclit aproape 12 km prin Bucureşti, all-time record după cum spune aplicaţia Moves ce monitorizează toate genurile de mişcare: mers pe jos, alergare, bicicletă etc si m-am simţit #cainvacanta dar înainte de a pleca în vacanţă. Am mers în gaşcă de vreo 15 biciclete şi asta a fost foarte fun.

Cycle

Şi cred că a fost cel mai lung biciclit din ultimii 3-4 ani, după cel de la Viena când m-am plimbat o zi întreagă prin frumoasa capitală a Austriei – cel mai potrivit mod de a vizita un oraş atunci când vrei să vezi multe, într-un timp relativ scurt – unde am pedalat pe una dintre cele mai frumoase şi mai mari piste de biciclete din Europa.

Revenind la mişcarea de săptămâna trecută, am reuşit să pedalăm în ultima zi fără ploaie, adică joia trecută, pentru că de vineri a început potopul. Circuitul a fost pus la cale de simpaticii de la BikeChic, iar bicicletele le-am luat de la  iVelo Herăstrău.

Vreau să vă spun că am reuşit să trec linia de finiş – nu că ar fi fost vreo competitie – fără să-mi dau sufletul, fără să mă accidentez şi fără să se lase cu febră după.

Concluzia după biciclit este că e destul de nasol să pedalezi prin trafic, printre maşini, acolo unde nu există piste pentru biciclete, iar Bucureştiul e încă la pitici la capitolul ăsta dar chiar şi aşa merită să faci constant o astfel de mişcare, măcar pe puţinii km de piste pe care îi avem.

Câteva poze din turul nostru:

Turul ciclist de 2 ore de săptamâna trecută, în care am vazut Bucureştiul cu alţi ochi şi m-am simţit ca un turist pe bicicletă plecat într-un citybreak european, a fost organizat de KFC care a lansat noile produse cu aromă de vacanţă: Italian Twister, Greek Salad si Hot Box cu Piri Piri Wings.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.