24th aug.

Parteneriat UberFamily – Litera Mică

Acum am aterizat dintr-o cursă cu UBER, serviciu pe care vi-l recomand din toată inima. Eşti cel puţin flatat de calitatea serviciilor, nu te doare capul în legătura cu plata, iar calitaea oamenilor care te duc la destinaţie nu o poţi compara neam cu serviciile clasice de taxi. Niciodată!

Dar ce ziceti de Parteneriatul UberFamily – Litera Mică?

UBER a anunţat pe 20 august 2015 că introduce serviciului uberFAMILY, „o nouă opțiune în aplicația Uber prin care poți comanda o mașină cu scaun pentru copil. Cu o simplă apăsare de buton și doar 7 lei în plus față de tariful normal, poți comanda o mașină cu care îți poți duce copilul în siguranță la destinație. Scaunele disponibile sunt pentru copii care au între 9 și 18 kg și există un singur scaun în fiecare mașină.”

Pornind de la aceasta iniţiativă UBER, Litera Mică, editura dedicată exclusiv cărţilor pentru copii şi adolescenţi, anunţă că toți copiii vor primi pe durata călătoriei cu UBER câte o carte Litera Mică pe care să o răsfoiască.

Vizual Calatoreste cu Litera Mica in masinile uberFamily

Cărți din colecțiile Disney, National Geographic, Bebe învață, enciclopedii și cărți de activități îi vor aștepta pe cei mici pe bancheta din spate a mașinilor echipate cu scaune pentru copii, astfel încât drumul să fie mai plăcut și mai distractiv.

Tot ce trebuie să faci este să îți activezi GPS-ul, să îți instalezi aplicația Uber și cel mai apropiat șofer de lângă tine, înregistrat în baza de date Uber, se va opri să te ducă unde ai nevoie. Tovarăși de drum îți pot fi personajele îndrăgite din cărți: Prințesa Sofia, Jake Piratul, Goofy, Mickey Mouse, prințesele din povești și Palace Pets, animalele lor de companie.

Contractarea serviciului Uber și plata drumului se desfășoară exclusiv prin intermediul Uber și nu personal cu șoferul. La destinație, pasagerul nu achită nimic numerar. Prețul călătoriei este calculat de program în funcție de distanță, viteză și condițiile de trafic. Serviciile nu se plătesc fizic, contravaloarea călătoriei este reținută în mod automat de pe cardul clientului prin intermediul contului de client.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.