21st aug.

Mercedes-Benz Clasa V nu putea să lipsească din proiectul #masinadefamilie

Astăzi o să vă povestesc despre „The ultimate family car” sau cum nu putea să lipsească din proiectul #masinadefamilie spectaculoasa maşină cu 8 locuri Mercedes-Benz Clasa V, primul MPV (multipurpose vehicle) din proiect.

Ah, de când aştept momentul ăsta…

Bineînţeles că un autobuz din acesta de familie era musai să-l împart cu altă familie, iar cei cu care o să plecăm în episodul cu numărul 13 din #masinadefamilie sunt specialiştii în Delta Dunării şi în Dobrogea de Nord, Nicu şi ai lui de la www.info-delta.ro, cel mai complet site dedicat acestei minunate regiuni din România.

Aşadar, merg pe mâna lui Nicu care e ca la el acasă în Dobrogea, cunoaşte toate drumurile şi toate locurile faine şi sunt convins că în formula de 4 mari şi 3 mici ne vom distra foarte tare.

Despre Mercedes-Benz Clasa V ce să vă spun? E un MPV de lux foarte încăpător şi confortabil, un autovehicol multifuncţional perfect pentru cei care apreciază spaţiul mare la interior dar şi confortul.

IMG-1173

IMG-3619

Nu e prima oară când într-un episod din #masinadefamilie mergem alături de altă familie  – tot de la Mercedes-Benz am avut 2 maşini Clasa B, atunci când am mers cu familia lui chinezu – dar e prima oară când mergem cu altă familie în aceeaşi maşină, iar noul Mercedes-Benz Clasa V este foarte potrivit pentru asta.

Revin cu feed-back!

#masinadefamilie, episodul 13, este un proiect susţinut de către Kooperativa 2.0 şi Mercedes-Benz.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.