20th aug.

Știați că s-a lansat Școala Legumelor?

Cât de prieteni sunt copiii voştri cu legumele şi fructele? Fetele mele rod toată ziua câte ceva din zona asta, fie că vorbim de un morcov, un ardei gras (mai ales ăia roşii, Kapia), un un castravete sau piersici, prune, nectarine, pepene etc.

Aici nu am ce luptă să duc cu ele pentru că aşa s-au obişnuit de foarte mici, să mănânce fructe şi legume şi e jale mare dacă nu am să le dau într-o zi, că de, se mai întâmplă să nu apuci să cumperi la timp.

În schimb, ştiu părinţi care luptă din greu cu cei mici să-i aducă în lumea legumelor şi fructelor. Pentru ei, brandul culinar MAGGI a lansat Şcoala Legumelor, o colecție de cărți pentru copii ce își propune să sprijine părinții în „lupta” de a-i împrieteni pe cei mici cu legumele. Copiii şi părinţii vor putea intra în posesia celor 5 episoade prin promoția care se va desfășura în perioada 21 august- 20 septembrie.

Școala Legumelor este un instrument distractiv și educativ prin care părinții îi pot convinge pe cei mici că legumele sunt super eroi și merită să le fie prieteni.

Scoala Legumelor

Consumatorii pot intra în posesia cărților prin promoția desfășurată în perioada 21 august- 20 septembrie,  în marile hypermarket-uri din România. La orice produs MAGGI în valoare de 5 lei achiziționat, consumatorul câștigă pe loc, la alegere, unul dintre cele 5 episoade din Școala Legumelor.

În plus, la achiziționarea produselor MAGGI în valoare de 25 de lei, consumatorii primesc întreaga colecție Școala Legumelor. Mai multe detalii despre magazinele participante, mecanismul și calendarul promoției sunt disponibile pe pagina de Facebook MAGGI România și pe www.maggi.ro.

Acțiunea din Școala Legumelor se concentrează în jurul a trei personaje principale: Tomasina, Brocolius și Țugui. Cei trei eroi își prezintă povestea plină de aventuri în încercarea de a arăta de ce legumele merită să fie pe masa fiecăruia dintre noi. Dincolo de o serie de întâmplări distractive, în care personajele călătoresc în timp și spațiu, colecția prezintă beneficiile legumelor într-o manieră distractivă, ușor de înțeles sau de explicat celor mai mofturoși la acest capitol- copiii. 

În plus, cărticelele conțin și secțiuni interactive, cu întrebări și răspunsuri, pagini de colorat și jocuri, care testează și îmbogățesc cunoștințele copiilor privind legumele.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.